Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Silencere Hushpower Flowmaster, acum disponibile si pentru Atv


Silencere Hushpower Flowmaster, acum disponibile si pentru Atv
  02.02.2010

Noile silencere pentru ATV-uri de la Huspower sunt acum disponibile si pentru modelul Polaris RZR, cunoscut mai ales in domeniul militar, pentru vanatoare sau pentru trial.

Prin simpla instalare a acestor silencere la toba stoc, veti obtine o reducere a nivelului zgomotului cu pana la 60-70%, si asta fara a reduce din performanta si puterea motorului. Este special construit pentru a fi montat si demontat cu usurinta si poate fi instalat chiar de utilizatori cu o trusa de scule obisnuita.

Noile silencere Hushpower® folsesc tehnologia patentata Wide Spectrum Sound Cancellation si totodata sunt dotate si cu izolatia unica Cool Shell™, care nu permite incalzirea excesiva (punand in pericol conducatorul sau pasagerul). Silencere-le sunt construite din otel inoxidabil T409 pentru durabilitate sporita si proprietati anti-corozive. Flowmaster au fost supuse atat unor teste de catre specialisti in domeniu, cat si la teste Dyno, pentru a se asigura ca nu reduc performanta motorului. Toate produsele sunt fabricate in SUA si au o garantie de 3 ani.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate