Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Shoei lanseaza noul varf de gama VFX-W


  14.12.2008

Shoei a lansat noua casca de motocross VFX-W din gama premium de produse a companiei. Designul agresiv al acesteia a fost realizat prin intermediul unei noi tehnologii de formare a carcasei exterioare, care ofera o grosime consistenta imposibil de realizat pana acum in unele parti cu unghiuri complicate.

Carcasa exterioara este realizata integral din fibra de sticla si fibre organice, prin noua tehnologie, asigurand cea mai buna protectie si functionalitate in condiile dure de exploatare specifice segmentului motocross.
Noile materiale si tehnologii folosite au contribuit si la o greutate mai scazuta, cel putin fata de restul castilor similare cu design complicat, una de marime M avand de exemplu 1.270 de grame (+/- 30 gr).

Noua casca VFX-W are incorporat sistemul de eliberare rapida in caz de urgenta dezoltat de Shoei, care permite detasarea rapida, usoara si sigura a protectiilor interioare de obraji in cazul unui accident, reducand riscul de leziuni ale gatului in timpul scoaterii castii de pe capul unui pilot inconstient.

sursa: Motoflash (Mihai Manoleasa) preluat de Nae Adrian (www.atvsti.ro)

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate