Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Shoei Helmets lanseaza un newsletter pentru clienti


Shoei Helmets lanseaza un newsletter pentru clienti
  27.04.2010

Bine cunoscutul producator de casti de protectie Shoei, a anuntat de curand lansarea unui nou canal de comunicare intre companie si clientii acestui brand. Mai exact, fanii Shoei se pot abona la noul newsletter ( "newswire" ) care va prezenta noile produse si tehnologii folosite. SHOEI considera ca lucrul cel mai important in acest domeniu este siguranta maxima si inovatia constanta, lucruri prin care reusesc sa se mentina in top.

Odata ce te-ai inregistrat pentru primirea newsletterului, vei gasi un link si un mesaj prin care esti anuntat ca ai fost adaugat in lista. Fiecare e-mail trimis va contine si un link prin care te poti dezabona oricand, in cazul in care nu mai vrei sa primesti pe viitor mesaje. Mai mult, poti interactiona cu Shoei si prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, un alt canal de comunicare prin care clientii primesc noutati zilnice.

Toate aceste mijloace media sunt semne bune ca marii producatori incep sa pretuiasca din ce in ce mai mult clientii si incearca sa ofere servicii cat mai complete si personalizate.

Mai multe detalii gasiti si pe
www.shoei-helmets.com.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate