Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Serie artistica Indian FTR 1200 limitata


Serie artistica Indian FTR 1200 limitata
  12.06.2019

Compania Indian Motorcycle a initiat seria de 5 designuri limitate pentru rezervorul de combustibil, o sarcina care pune la incercare simtul artistic a cinci renumiti designeri din Statele Unite. Maine, 13 iunie, cei prezenti la festivalul moto „Wheels & Waves” de la Biarritz, Franta vor avea ocazia sa admire motocicletele Indian FTR 1200 customizate. Modelul standard Indian FTR1200 si varianta Indian FTR 1200 S '19 detin rezervor cu design flat track inspirat de modelul de curse FTR750, rezervorul fiind pozitionat strategic sub sa pentru un centru de greutate jos si manevrabilitate superioara.

Constructorul a dezvaluit ca doar 100 de rezervoare cu fiecare design vor fi disponibile pe piata. Indian Motorcycle a selectat cinci creatori cu un stiluri foarte disticte - de la street graffiti pana la arta moderna abstracta, pentru a se adresa unui public mai larg. Detinatorii unei motociclete Indian FTR 1200 personalizate se vor putea lauda cu o piesa de colectie originala.

Vi-i prezentam pe cei cinci artisti care au creat seria de design-uri pentru rezervorul modelului street touring FTR 1200:

Steve Caballero: Legenda a skateboarding-ului si membru al faimoasei „Bones Brigade”, Cab si-a dezvoltat stilul transformand piscine si hale in spatii pentru practicarea sportului cu placa.

D*Face: D*Face (a.k.a. Dean Stockton) este o figura reprezentativa a artei contemporane urbane si si-a inceput cariera de artist graffiti pe strazi in urma cu 15 ani. A inceput prin a desena de mana stickere si postere pe care le-a impanzit prin toata Londra. Arta sa a evoluat de la expozitii in galerii pana la instalatii murale in aer liber care preschimba peisajul orasenesc si cladirile inalte in adevarate opere.

Adam Turman: Un vizionar originar din chiar sediul principal Indian Motorcycle - Minneapolis, Turman si-a inceput cariera prin crearea de postere pentru formatii locale, inspirandu-se din stilul grafic al benzilor desenate din anii 1980. Turman este unul din cei mai cautati designeri la ora actuala.

ThankYouX: ThankYouX (a.k.a. Ryan Wilson) a creat multe stencil-uri in Los Angeles incepand din 2009, ca tribut pentru Andy Warhol.
RISK: membru al echipei graffiti West Coast Artists.

Motocicleta Indian FTR 1200 ofera cea mai personalizabila platforma a brandului pana la aceasta ora si dispune de patru colectii diferite de accesorii astfel incat orice rider o poate adapta propriului stil.

„Arta si motocicletele au in comun libertatea de expresie. In cazul motocicletelor, personalizarea / customizarea intervine atunci cand iti pui amprenta”, a declarat Reid Wilson, Senior Director al Departamentului de Marketing pentru Indian Motorcycle. Acesta a mai adaugat si ca „FTR 1200 si vasta optiune de accesorii au fost special create pentru a-i permite riderului sa se exprime. Noua provocare Artist Series serveste aceluiasi scop intr-o maniera artistica”.

Tag-uri

motociclete, indian, indian ftr 1200, ftr1200 custom,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate