Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Seria de jocuri MX vs. ATV primeste o noua editie "Reflex"


Seria de jocuri MX vs. ATV primeste o noua editie Reflex
  18.02.2010

Seria de jocuri MX vs. ATV s-a reintors cu noi optiuni si caracteristici. A trecut ceva timp de cand a avut loc lansarea ultimului joc MX vs. ATV din aceasta serie, iar gamerii vor primi acum drept rasplata un joc care are ca si cuvant cheie insasi denumirea sa, " Reflex".

Reflex a fost creat pentru a da un plus de control jucatorului si pozitiei sale, fie ca alege un Dirt Bike sau un ATV. Acest sistem nou de control iti permite sa poti lua si curbele mai dificile, dandu-ti totodata un nivel de realism. Schimbarea va necesita un oarecare timp de invatare a jocului, dar dupa putin exercitiu te vei simti ca poti controla orice. Cei pasionati de personalizare isi pot alege culoarea preferata pentru fiecare parte a echipamentului de protectie, putand opta si pentru a purta un guler protector sau protectie pentru piept.

Alaturi de sistemul reflex nou apar si noi scheme si trick-uri precum Hart Attack, pe care le poti face cu personajul si ATV-ul tau virtual, fara a trebui sa iti "epuizezi" degetul mare pentru comenzi. Lista lunga de curse, trasee si evenimente de deblocat vor mentine jucatorii captivati. Mai mult exista si optiunea de a juca on line cu alti jucatori sau a lua alte mini jocuri pe care le poti devora in afara sezonului.

Per total, jocul se comporta bine, are o grafica buna si prezinta toate optiunile la care te astepti de la un joc de acest tip. Asadar, update-urile pentru Reflex creeaza o platforma solida pentru seria MX vs. ATV, care are astfel posibilitatea de extindere si perfectionare. Cei care sunt in cautarea unui dirt bike sau a unui joc de curse off-road, nu mai sunt nevoiti sa caute, deoarece "MX vs. ATV Reflex" intruneste toate conditiile necesare.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate