Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Separator anti-vibratii pentru ghidon de la ROX


Separator anti-vibratii pentru ghidon de la ROX
  03.05.2010

ROX prezinta noile separatoare anti-vibratii Elite de 2 inch pentru ghidon cu dimensiunile 2,22 cm( 7/8 inch) sau 2.85 cm (1-1/8 inch). Conform producatorului, aceste separatoare sunt accesorii versatile care va ajuta sa fixati un ghidon cu un diametru de 7/8 inch sau sa inlocuiti reductorul pentru 7/8 si sa prindeti un "fat bar" din aluminiu de 1-1/8 inch.

Design-ul Anti-Vibe ajuta la reducerea vibratiilor transmise in timpul mersului la un numar mare de RPM si are si o functie de amortizare a socurilor pentru a proteja mai bine atat componentele cat si pilotul. Sistemul de ajustare dual prin rotatie permite miscarea in fata si in spate, astfel reusind sa iti fixezi ghidonul cat mai bine si in pozitia pe care o doresti.

Pentru o prindere cat mai buna, reductoarele au si dinti canelati. Anti-Vibe Risers pot interfera cu rezervoare aftermarket de dimensiuni mari sau cu anumite configuratii ale clemei de directie. Separatoarele folosesc bolt-uri de 8 mm si inainte de a le cumpara trebuie sa verificati daca vehiculul vostru dispune de cabluri de o lungime adecvata cat sa puteti instala si aceste separatoare. Pretul de vanzare este de 154 $.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate