Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Senilele TJD XGEN III TRACK 98" - cel mai important accesoriu in sezonul rece pentru ATV


Senilele TJD XGEN III TRACK 98 - cel mai important accesoriu in sezonul rece pentru ATV
  24.11.2014

Senilele TJD XGEN III TRACK 98" sunt alegerea perfecta daca sunteti pasionat de plimbarile cu ATV-ul prin zapada sau noroi,compania canadiana avand o experienta de peste 15 ani in acest domeniu.

Avand in vedere ca sunt si alti producatori pe piata care fabrica senile,cei de la TJD au vrut intotdeauna sa vina cu noi imbunatatiri si au avut o evolutie constanta,fabricand cele mai bune senile de pe piata.Acestea pot fi utilizate atat pe zapada cat si pe cele mai accidentate terenuri,comportandu-se la fel de bine.

Noul model de senile TJD XGEN III Track 98" se poate adapta oricarui ATV cu tractiune 4x4 sau UTV si se instaleaza usor datorita kit-ului de adaptare inclus in pachet.

Senilele TJD XGEN III Track 98" sunt cele mai avansate de pe piata din punct de vedere tehnologic si ofera cel mai bun raport dintre manevrabilitate si tractiune.Dupa cum spuneam anterior,montarea lor se face foarte usor,durand aproximativ 50 minute,acestea venind din fabrica pre-asamblate.

Daca aveti mai multe ATV-uri, le puteti schimba foarte usor de la unul la altul,avand nevoie doar de schimbarea catorva piese de montaj.

De asemenea,dupa ce le veti monta pe ATV, garda la sol va creste cu 127 mm.

Senilele TJD XGEN III TRACK 98" pot fi achizitionate din magazinul nostru la pretul special de 3.700 euro.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate