Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Senilele LiteFoot pentru UTV-uri


Senilele LiteFoot pentru UTV-uri
  15.09.2014

Modelele de UTV-uri disponibile pe piata sunt vehicule puternice, mai ales variantele 4WD care sunt niste masinarii capabile sa indeplineasca orice sarcina doriti. Pe langa putere, acestea ofera si spatiu extra pentru a transporta unu, doi prieteni cu tine si iti mai ramane si loc de depozitare in spatele vehiculului. Asadar, ce poate fi mai bun decat atat?


Senilele LiteFoot pentru UTV-uri - 1

Cum ar fi sa iti echipezi acest UTV multifunctional cu senilele Mattracks LiteFoot, pentru a putea merge si prin zapada sau pentru a te putea descurca pe teren dificil si accidentat intalnit in paduri sau mlastini? Cu ajutorul senilelor LiteFoot ai senzatia ca poti merge absolut oriunde doresti, chiar si acolo unde ti se parea imposibil cu anvelopele obisnuite.


Senilele LiteFoot pentru UTV-uri - 2

Kit-ul de conversie se utilizeaza foarte usor si este universal. Aceste senile sunt create pentru a putea fi montate pe orice vehicul UTV pe patru roti, cu un rating de "utilitate" de pana la 3500 GVW. Printre modelele compatibile enumeram Teryx, Honda Big Red, Kymco si Husqvarna, impreuna cu modelele mai vechi Mule, Ranger si Gator. De mentionat este faptul ca aceasta lista este mult mai extinsa, cu mai multe modele, si o puteti gasi pe site-ul lor.

Senilele LiteFoot tracks va ofera o tractiune marita, stabilitate si flotatie imbunatatita pe teren precum noroi, zapada sau nisip.ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO 


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate