Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Senilele Kimpex Commander,pentru ierni fara griji


Senilele Kimpex Commander,pentru ierni fara griji
  24.10.2014

Compania Kimpex este cunoscuta ca si producator de accesorii pentru motociclete, ATV-uri si snowmobile. Senilele Kimpex Commander te vor ajuta sa plutesti pe zapada si sa ajungi in locuri unde anvelopele nici nu se gandesc. Modelul de fata este destinat in special anotimpului rece, insa Kimpex are si senile care sunt destinate tuturor suprafetelor (modelul Trek).

Latimea benzii de rulare pentru senilele Commander este 35 cm pe spate si 30 cm pe fata. Garda la sol este inaltata cu pana la 13 cm, astfel putand sa abordezi si trasee mai dificile, cu zapada mai mare. Crampoanele au peste 3 cm, suprafata aflata in contact cu solul este de 1,35 mp, iar cadrul este fabricat din polietilena densa.

In privinta diferentelor fata de anvelope, viteza maxima atinsa este redusa cu aproximativ 35%. Mai mult, aceste senile sunt cu mult mai grele decat anvelopele, o singura bucata cantarind 39 kilograme. La un calcul simplu, ATV-ul ajunge sa cantareasca cu aproape 160 de kilograme mai mult. Asadar pentru a te putea deplasa fara probleme in zapada mare senilele Commander sunt o alegere buna, fiind create special cu acest scop.
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate