Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx


Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx
  19.03.2018

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx 2 locuri 90 cp iBR

Disponibil la un pret imbatabil si descris printr-o personalitate distractiva si dinamism, skijetul Spark este deja pe lista de preferinte a utilizatorilor din intreaga lume, insa modelul TRIXX duce distractia la un nivel superior.

Printre tehnologiile de ultima ora implementate skijetului Sea-Doo Spark Trixx, se numara sistemul Variable Trim, cu rol in furnizarea unei acceleratii explozive pentru obtinerea unor performante de viteza de top.

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx  - sea-doo spark trixx 2

Unul dintre avantajele de a detine un skijet Sea-Doo model Spak Trixx  consta in usurinta de a realiza cascadorii, cum ar fi un wheelie pe apa, cu minim cuplu si minime aptitudini de pilotare. Cu un pic de practica, chiar si amatorii vor putea stapani unele tehnici si acrobatii pe apa, oferind un adevarat spectacol.

Personalitatea jucausa a skijetului Spark Trixx este subliniata de o schema de culoare in exclusivitate, cei interesati putand opta intre Chili Pepper sau Orange Crush.

Skijetul Sea-Doo Spark Trixx 2 Locuri 90 CP iBR din gama 2018 este un model accesibil gandit special pentru recreatie. Poate fi o alegere excelenta pentru amatorii de sporturi extreme si vine complet dotat cu featuri care inlesnesc cascadoriile si acrobațiile: sistemul Extended Range VTS (Variable Trim System) pentru modificarea gradului de paralelism la suprafata apei, ghidon reglabil si suport de picioare inclinat pentru redistribuirea fara probleme a greutatii pilotului.

Motorizarea de baza Rotax® 900 HO ACE ™ incorporeaza o acceleratie clara, o economie impresionanta de combustibil precum si un raport excelent intre putere si greutate, cu o viteza de 80.4 km/h. Motorul puternic de 899cc 90CP, cu 3 cilindri in 4 timpi, 4 valve este cel mai compact si usor din industrie.

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx  - sea-doo

Sistemul inteligent de control al acceleratiei iTC ™ reprezinta o dotare avansata care inglobeaza modurile specifice turismului si sportului, ce pot fi adaptate cu usurinta stilului de pilotare propriu. Rezultatul va o plimbare mai intuitiva.

Sistemul D-Sea-BeI™ combina o serie de componente de absorbtie a vibratiilor pentru a face din skijeturile Sea-Doo® unele dintre cele mai silentioase modele.

Sistemul de racire cu bucla inchisa (Closed-Loop Cooling System) utilizeaza lichidul de racire cu scopul de a mentine motorul la temperatura ideala, la fel cum se intampla cu radiatorul unei masini. De asemenea, pastreaza la distanta apa sarata si resturile corozive.

Polytec este un material compozit reciclabil, cu densitate redusa si cu impact sporit, care include armaturi din polipropilena si fibre lungi de sticla. Acesta a fost proiectat pentru aplicatii de punte pentru a pastra integritatea structurala a ambarcatiunii sub presiune.

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx  - sea-doo spark trixx 2

Exoskel™ - este o arhitectura minimalista care pastreaza doar partile structurale esentiale din sectiunea frontala. Serveste la reducerea greutatii in timp ce contribuie la crearea unui design original, puternic si modern, definitoriu pentru natura unica si distractiva a modelului de skijet Sea-Doo® SPARK®.

iControl® - „creierul” din spatele tuturor sistemelor, implementat pentru a oferi cea mai buna calatorie pe apa (controleaza si integreaza toate sistemele).

Modul Touring asigura o acceleratie progresiva pentru a aborda cu mai multa incredere orice provocari pe apa, in timp ce modul Sport faciliteaza performante de acceleratie pentru un cuplu mai agresiv.

Panoul Interactive Multifunction Digital ofera informatii utile despre nivelul combustibilului, vitezometru, tahometru, moduri de pilotare etc.

Sistemul de propulsie intuitiv este completat de sistemul de franare inteligenta iBR® (Intelligent Brake & Reverse). Este, de altfel, primul si singurul sistem de franare pe o ambarcatiune recunoscut de Coasta de Paza a Statelor Unite pentru imbunatatirea sigurantei (2009) si a manevrabilitatii.

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx  - skijet

Un competitor serios pe piata pentru Sea-Doo Spark Trixx este modelul de skijet Yamaha EX Sport cu 3 locuri si 10cp mai mult, cu un look mai conservator si capacitate de stocare a combustibilului de aproape 50 de litri. Intocmai precum Spark, EX Sport proiectat de Yamaha are trasaturi care denota un spirit jucaus, insa nu este potrivit pentru a face wheelies.

 

Specificatii Sea-Doo Spark Trixx    2018

- motor Rotax 900 HO ACE 899cc 90CP, cu 3 cilindri în 4 timpi, 4 valve

- tehnologia Advanced Combustion Efficiency pentru autonomie îmbunătățită

- 2 locuri

- rezervor de combustibil de 30L

- torpedo 1.6L

- sistem CLCS (Closed-Loop Cooling System) de răcire cu circuit închis

- sistem IBR (Intelligent Brake & Reverse) de marșarier și franare pe apa

- pornire electrică

- sistem ITC (Intelligent Throttle Control) de control inteligent al accelerației cu moduri touring și sport

- sistem D-Sea-Bel de reducere a zgomotului și a vibratiilor

- cadru Exoskel

- carenă din material Polytec

- sistem iControl pentru control centralizat al funcțiilor

- sistem O.T.A.S. (Off-Throttle Assisted Steering) de asistență direcție când nu se accelerează

- afișaj de bord multifunctional digital interactiv: touring mode, sport mode, nivel combustibil, turometru, vitezometru, ore funcționare

- grip-uri cu suporturi pentru palme

- sponsons

- suporturi înclinate pentru picioare, din material antiderapant

- pad pentru genunchi

- cârlig de remorcare

- maner spate

- centura șa

- kit Bilge pentru pomparea apei

- dop scurgere

- flush kit

- șnur de urgență plutitor

- elice din oțel inoxidabil

- ghidon cu înplțător reglabil

  • step wedges
  • extended range VTS (Variable Trim System).

Review 2018 Skijet Sea-Doo Spark Trixx  - sea-doo spark trixx 2

Tag-uri

skijet, sea-doo, sea-doo spark trixx 2,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate