Review 2018 Sea-Doo GTX LIMITED 300


Review 2018 Sea-Doo GTX LIMITED 300
  07.05.2018

Producatorul BRP si-a propus sa faca din modelul GTX Limited unul dintre cele mai performante skijet-uri de lux de pe piata, obiectiv dus la indeplinire si datorita modificarilor radicale aduse liniilor GTX si RXT.

Skijetul 2018 Sea-Doo GTX LIMITED 300 beneficiaza de o punte si o carena re-proiectate, noua carena fiind de tip ST3 cu platforma de dimensiuni mari cu un grad inalt de stabilitate, alaturi de primul sistem audio Sea-Doo de 100W. Conventiile au fost abandonate pentru a oferi conditii mai bune pentru pasageri si pentru a mari spatiul alocat depozitarii celor necesare. Acest model a fost „imbracat” dintotdeaua cu o serie de dotari extra si facilitati suplimentare pentru a crea o experienta de utilizator deosebita, fiind demn de atentia amatorilor de sporturi pe apa.

 

Review 2018 Sea-Doo GTX LIMITED 300 - sea doo

 

Conform companiei, reducerea centrului de greutate al ambarcatiunii are ca scop principal imbunatatirea stabilitatii. Reprezinta un avantaj mai ales pentru riderii dinamici care aleg sa impartaseasca experienta cu amatorii de waterboarding.  

In acelasi timp, jet ski-ul Sea-Doo GTX Limited 300 dispune de motorul puternic Rotax ACE de 1630cc 300CP, cu 3 cilindri in 4 timpi, 4 valve, dotat cu supercharger care nu necesita mentenanta. In ciuda puterii mari, acest model cu o capacitate de transport de 3 persoane ofera autonomie imbunatatita gratie echiparii cu tehnologia de ultima ora Advanced Combustion Efficiency.

Alte optimizari se reflecta in raspunsul la comenzi si agilitatea ambarcatiunii, incorporand elemente pe care le regasim si pe modelul de skijet RXP-X 300.

Performantele sunt intregite de o greutate redusa, spre deosebire de modelele anterioare.

Modelul 2018 Sea-Doo GTX Limited 300 care dispune de pornire electrica este mai scurt cu 3 inch si mai lat cu 1 inch in comparatie cu modelul precedent, raportul putere-greutate fiind imbunatatit cu 10% pentru modelul actual. Viteza maxima este limitata la 67mph, dar acest skijet Sea-Doo este capabil chiar de mai mult de atat, in conditiile optime.

 

Review 2018 Sea-Doo GTX LIMITED 300 - sea doo

 

Merita sa trecem in revista si sistemele inteligente de control la pilotare implementate pe acest model:

- sistem de racire cu circuit inchis (CLCS)

- sistem IBR (Intelligent Brake & Reverse) de franare si marsarier

- sistem ITC (Intelligent Throttle Control) de control inteligent al acceleratiei

- sistem iControl Learning Key de limitare a performantelor in functie de aptitudini

- sistem D-Sea-Bel de reducere a zgomotului si a vibratiilor

- sistem iControl pentru centralizarea functiilor

- sistem High-Performance VTS (Variable Trim System) pentru reglarea paralelismului la suprafata apei.

In plus, pilotul are la dispozitie trei moduri de pilotare: touring, sport, ECO.

Sistemul LinQ utilizat deja la snowmobilele Ski-Doo isi dovedeste utilitatea si intregeste performantele skijet-ului din gama de lux GTX Limited 300.

Alte beneficii consta in prezenta rezervorului de combustibil 60L, alaturi de o capacitate de depozitare de 102L.

2018 Sea-Doo GTX Limited 300 este un skijet destinat sa indeplineasca cele mai exigente criterii ale riderilor pretentiosi, fara compromisul confortului. Astfel, dispune de o sa ingusta ErgoLock cu design in trepte pentru confort si vizibilitate sporita a pasagerilor, la care se adauga o scara de reimbarcare adanca si lata, spatiul de depozitare din fata cu acces facil si compartimentul pentru stocarea telefoanelor sau a altor dispozitive mici sensibile (port USB etc.).  

Dintre modelele competitive, numai skijet-ul Kawasaki Ultra 310LX mai dispune de un sistem audio performant, dar fara optiunea Bluetooth, iar Yamaha FX Limited SVHO ofera cruise control si modul no-wake mode, insa nu include sistemul de sunet integrat.

In concluzie, modelul GTX Limited 300 poate deveni un partener ideal pentru plaja, pentru pregatirea sporturilor nautice sau chiar pentru un picnic non-conformist. Nu in ultimul rand, acest skijet beneficiaza de finisaje moderne, potrivite unui model luxury si se adreseaza cunoscatorilor in cautarea unui plus de putere si stil.

 

Alte dotari:

- sistem antifurt RF D.E.S.S.

- afisaj multifuncțional digital interactiv: cruise control, slow mode, VTS preset, consum instant si mediu, nivel combustibil, turometru, vitezometru, ore functionare, compas, ceas, touring mode, sport mode, ECO mode, indicator F-N-R si altele

- sistem audio bluetooth BRP Audio Premium, rezistent la apă

- sistem Linq de atașare facilă a accesoriilor de depozitare

- grip-uri cu suporturi pentru palme

- sponsons

- bare de protecție

- oglinzi cu unghi larg

- charger USB

- șa împărțită în 2 părți distincte

- ochet remorcare ski

- mâner reîmbarcare pe spate

- platformă swim de dimensiune mare, cu pattern lemn

- centura șa

- sistem Quick Latch Fuel Filler

- 2 dopuri de scurgere

- flush kit

- șnur de urgență plutitor

- geantă impermeabilă care poate fi folosită și ca rucsac

- organizator spațiu depozitare

- husă de protecție

- kit echipament siguranță

- elice din oțel inoxidabil

Tag-uri

2018 sea doo gtx limited 300, skijet, sea doo,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate