Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scuterul electric Honda EV-neo va fi disponibil in 2010


Scuterul electric Honda EV-neo va fi disponibil in 2010
  26.04.2010

Honda Motor Co. a anuntat de curand ca incepand cu luna decembrie a acestui an se va incepe distribuirea si comercializarea la scara larga a scuterului electric EV-neo. Mai precis, companiile sau cetatenii japonezi care se ocupa cu diverse transporturi, se vor bucura la sfarsitul lui 2010 de o varianta de serie a modelului EV-neo, care a fost prezentat la salonul Tokyo Motor Show 2009.

EV-neo are in dotare un acumulator Litiu-ion Toshiba cu o putere mare si este pus in miscare de un motor performant si evident electric si silentios. Cat despre performante, nu ar trebui sa ne asteptam la unele de top, avand in vedere scopul sau ecologic care primeaza. Viteza maxima admisa este de 30 km/h, iar autonomia este de doar 30 de kilometri, lucru ce poate deveni incomod. Cu toate acestea, acumulatorul se poate incarca in doar 20 minute pana la o capacitate de 80%, capacitatea totala atingand-o in 4 ore. Acesta poate fi reincarcat la o priza cu un curent alternativ de 100V.

Honda a mai mentionat faptul ca performantele dinamice ale modelului electric EV-neo sunt apropiate de cele ale unui model asemanator cu un motor pe benzina cu o capacitate 50 cmc.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate