Compara
SCUTERE Vespa Elettrica '19
Inmatriculabil
5370 EUR + TVA
30590 RON (TVA inclus)
 
Calculator rate online RON lei/luna( luni ).

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19
Vespa Elettrica '19

Descriere

Motor

Motor:

  motor electric, baterie 48 v, 86 Ah, 4,2 kW/h

Putere:

  5.4 CP

Transmisie:

  curea
Mecanica

Frana fata:

  pe disc 200mm

Frana spate:

  pe tambur 140 mm

Anvelopa fata:

  110/70 - 12”

Anvelopa spate:

  120/70 - 11”
Dimensiuni

Lungime:

  1,870 mm

Latime:

  735 mm

Inaltime:

  1,150 mm

Greutate:

  130 KG

Inaltime sa:

  790 mm
General

Inmatriculabil:

  Da

An:

  2019

Culori:

  gri

Alte informatii despre Vespa Elettrica '19


Noul scuter electric Vespa continuă tradiția brandului ținând însă pasul cu tehnologia modernă pentru a deveni un reper incontestabil al mobilității urbane. Cu 0 emisii nocive, Vespa Elettrica este un vehicul stabil, manevrabil și silențios echipat cu un motor eficient cu putere maximă de 4kw pentru o accelerație rapidă și care oferă performanțe de rulare superioare scuterelor clasice de 50cc. Prin simpla apăsare a butonului RIDING MODE, pilotul poate opta pentru unul din modurile Power / Eco. Modul ECO are rolul de a crește durata bateriei, iar viteza este limitată la 30 km/ora și accelerația este graduală. Modul Power exploatează toată puterea motorului.

În funcție de versiune, standard sau model X, acest scuter pur electric favorizează o autonomie cuprinsă între 100 km și 200 km. Fiecare dotare este adusă la superlativ și ușor de accesat. Încărcătorul de baterie localizat sub șa oferă încărcare completă în doar 4 ore, iar bateria litiu-ion și motorul nu necesită mentenanță.

Look-ul dinamic care atrage toate privirile se bazează pe o schemă de culoare gri combinată fie cu accente albastru deschis, fie galben deschis, negru, verde, gri fumuriu sau crom pentru a crea un scuter cu aspect unicat.

Sistemul Vespa Mia dezvoltat de grupul Piaggio reprezintă o platformă multimedia care asigură conectivitate la smartphone, Bluetooth și include o aplicație dedicată pentru a facilita accesul la funcții avansate, printre care navigație. Instrumentar color digital cu display TFT 4,3 inch cu posibilitatea de ajustare a luminozității ecranului grație unui senzor care se adaptează în funcție de condițiile de lumină (mod diurn-nocturn).

Scuterul Vespa Elettrica însumează toate valorile brandului italian: tehnologie la cele mai înalte standarde, conectivitate avansată, operare silențioasă, opțiuni multiple de personalizare și accesibilitate, respect pentru mediul înconjurător și un stil autentic.

Scuter Vespa Elettrica cu 2 ani garantie. 

Pret varianta L1 (Full Electric) - 5370 eur + TVA

Pret varianta RE (Range Extended) - 5538 eur + TVA

Pret varianta L3 (Motociclo) - 5538 eur + TVA

Tag-uri

scutere, vespa,
Inaltime
1,150
Descriere Vespa Elettrica '19
Lungime
1,870
Latime
735
Greutate 130 KG

Fise

Review-uri

Opinia ta
Voteaza*
Nume*
Titlu*
Detalii*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate