Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Vespa si filmele - o iubire eterna


Vespa si filmele - o iubire eterna
  14.02.2020

Intre cinema si Vespa exista o relatie fericita si intensa care dureaza de decenii si se reinventeaza continuu creand emotie si povesti de succes. Modelele de scutere Vespa sunt privite astazi ca un simbol al creativitatii italiene in lume si ca un exemplu unic de nemurire in istoria designului industrial. Vespa nu apartine doar universului mobilitatii, ci a ajuns sa fie un fenomen global. In trecut ca si in prezent, sa pilotezi o Vespa este sinonimul libertatii, al dinamismului si al pasiunii pentru frumos. O veritabila experienta de viata si de imaginatie.

Cea mai buna reclama a tuturor timpurilor pentru o Vespa este probabil lungmetrajul aparut in cinematografe in 1953 - „Vacanta Romana” cu Gregory Peck si Audrey Hepburn gonind cu vantul in par pe langa Colloseum. Proiectat de Corradino D'Ascanio si patentat in 1946, scuterul 1952 Vespa 125, V30T supranumit „Farobasso” ramane unul dintre cele mai populare simboluri de design italian si a fost inclus in colectia permanenta a galeriilor MoMA din New York. Cu o frecventa extraordinara, scuterele Vespa si-au facut prezenta in sute de filme: La Dolce Vita, The Man from U.N.C.L.E., Zoolander 2, Alfie, Nuovo Cinema Paradiso, The Talented Mr Ripley, Quadrophenia, American Graffiti, The Interpreter, Transformers, The American, The Curious Case of Benjamin Button si multe altele.

In lineup-ul actual de modele Vespa, veti gasi cele mai eficiente scutere din punct de vedere al consumului, prietenoase cu mediul, cu un stil aparte inspirat de modelele trecutului, dar cu dotari si tehnologie la cele mai inalte standarde. 

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate