5 lucruri care ne plac la motocicleta Kawasaki Versys X-300


5 lucruri care ne plac la motocicleta Kawasaki Versys X-300
  14.02.2018

Atunci cand ai chef sa traiesti momente de aventura si planuiesti sa pleci la drum lung, ai nevoie de o motocicleta agila si usor de condus. Iata cinci motive pentru care consideram ca motocicleta Kawasaki Versys X-300 este un model adventure ideal...

5 lucruri care ne plac la motocicleta Kawasaki Versys X-300  - motociclete

Ofera un start perfect pentru novicii segmentului. In primul rand, cei cu permis A2 si pilotii la inceput de drum pot gasi un aliat de incredere in modelul Versys X-300. In ciuda dimensiunilor reduse, are un look agresiv si abordeaza fara probleme traseele lungi.

Aceasta motocicleta Kawasaki faciliteaza si traversarea portiunilor off road pe care cu greu ati indrazni sa le abordati cu un model mai inalt si de greutate mai mare. Daca practicati un stil de pilotare mai linistit, Versys 300 poate fi alegerea cea mai nimerita.

Probabil ca unul din motivele pentru care Kawasaki Versys-X 300 se bucura de popularitate consta in faptul ca nu are dimensiunile unui „monstru” la care iti trebuie scarita ca sa urci in sa in mod confortabil.  

In plus, Versys 300 da dovada de o excelenta manevrabilitate in conditii dificile, spre deosebire de multe modele adventure.

Nu in ultimul rand, Kawasaki Versys 300 este un tourer pentru cei care prefera plimbarile relaxate, fara stres.

5 lucruri care ne plac la motocicleta Kawasaki Versys X-300  - kawasaki versys x 300

 

Tag-uri

kawasaki, motociclete, kawasaki versys x 300,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate