Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scorpion V-Rod Reverse Trike,conversia unui Harley Davidson


Scorpion V-Rod Reverse Trike,conversia unui Harley Davidson
  21.08.2014

In ultima perioada,s-a simtit o ampla dezvoltare in industria motocicletelor cu trei roti,printre care putem mentiona Polaris Slingshot,Striker de la Travertson si modelele Spyder de la Can-Am.

Pe langa cele mentionate mai sus,cei de la Scorpion vor lansa ceva cu totul diferit,fata de modelele prezentate anterior,diferenta fiind ca acelea sunt productii OEM,insa Scorpion va fi un kit care va transforma un Harley-Davidson V-Rod stoc intr-un reverse trike.

Cei de la Scorpion au declarat ca deocamdata acest kit va fi construit special pentru modelul Harley Davidson's V-Rod cu posibilitatea extinderii productiei pentru modelele FL si,de asemenea,pe viitor pentru alte modele daca vor fi cereri suficiente.Kit-ul costa in jurul sumei de $5000 si a fost creat de cei de la Superior Design.

Scorpion V-Rod Reverse Trike,conversia unui Harley Davidson - 1

Scorpion
spera sa poata trimita kit-urile comandate incepand cu primavara anului 2015,impreuna cu o gama larga de accesorii suplimentare.
 
Kit-ul nu va necesita schimbari in ceea ce priveste cadrul motocicletei si vor mai fi necesare cateva piese in plus fata de ce contine kit-ul pentru a-l monta dvs.sau la un dealer autorizat,conversia Scorpion trike oferind-va o suspensie independenta si un design inovator,montarea lui necesitand cateva ore intr-o dupa amiaza insorita.

Scorpion V-Rod Reverse Trike,conversia unui Harley Davidson - 2 ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate