Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scorpio EXO are kit de cojocul iernii


Scorpio EXO are kit de cojocul iernii
  03.12.2010

Posesorii de motocicletre, ATV-uri care folosesc, pentru protectie, o casca, vor sari in sus de bucurie cand vor afla ca problemele legate de aburirea vizierei care apar atunci cand ruleaza in sezonul rece au o solutie. Asa cum specifica site-ul motosblog.fr, este vorba despre o tehnologie extrem de simpa care incepe sa castige teren si pe care Scorpion EXO o speculeaza la maximum.

Noutatea Scorpio pentru 2011 o reprezinta vizierele de iarna, care se potrivesc unor modele de casti precum Exo-900 Air,  Exo-750 Air, Exo-700, Exo-450 Air si Exo-400. Astfel, kitul contine o viziera dubla care previne in mod eficient aburirea si un sistem de incalzire electrica a vizierei, care garanteaza vizibilitate perfecta in conditii de temperaturi extreme. Aceasta ultima componenta a kitului se ataseaza la bateria vehiculului pe care-l pilotati si care ajuta la pastrarea unei temperaturi constante in timpul calatoriei.

In sezonul rece, lupta impotriva frigului este, de cele mai multe ori, inegala, atunci cand unii pasionati nu se indura sa renunte la motocicleta sau ATV-ul pe care-l detin. De cele mai multe ori trebuie sa faca fata unei viziere care prinde promoroaca sau ingheata, dar acum, cu acest kit, confortul si placerea de a pilota o motocicleta cresc.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate