Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scapi de caldura cu Inner Cooler Performance Wrap


Scapi de caldura cu Inner Cooler Performance Wrap
  30.06.2010

Este vara, temperaturile o iau razna si ATV-ul nu este singurul care se incinge. Daca pentru el exista o serie de alternative, iata ca si in cazul tau, pilotule, acum caldura nu mai este atat de stresanta. Nu trebuie sa te dezbraci complet, dimpotriva, mai pui pe tine un accesoriu de la Inner Coller, care te va ajuta sa-ti tii sub control temperatura corpului. In felul acesta, caldura sufocanta nu-ti va mai fi dusman, ci, dimpotriva, va deveni un aliat pe cinste in orice calatorie pe care o vei face cu ATV-ul.

Acest accesoriu nu are nimic special in ceea ce priveste design-ul, arata ca o cagula pentru umeri si gat pe care multi motociclisti o folosesc in sezonul rece. In cazul de fata se foloseste pentru sezonul fierbinte, datorita materialului din care este confectionata, reusind sa mentina sub control gradele care tind sa creasca si sa tot creasca.

Inner-Cooler Performance Wrap  poate fi purtata oricand iesiti la plimbare cu ATV-ul, poate fi mascata foarte bine sub tricoul enduro, sau protectia de carbon, este usoara si se spala dupa fiecare purtare.

Pentru a se potrivi cu toate gusturile, cagula este disponibila in mai multe variante de culoare la pretul de  $69.95.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate