Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scala Rider TeamSet Pro Evolution te ajuta sa comunici mai bine


Scala Rider TeamSet Pro Evolution te ajuta sa comunici mai bine
  28.06.2010

Facem o plimbare, omule? Da, dar daca iar patim ca data trecuta, cand am incurcat traseul si ne-am pierdut unul de celalalt... Cam asa discuta multi care inca nu stiu ca acum au la indemana un set cu casca fara fir, care-i ajuta sa comunice intre ei atunci cand ies pe traseu si nu le mai strica excursiile. Acest dispozitiv poate fi folosit atat de motociclistii care ies in grup, cat si de atv-istii de pe coclauri.

 

Scala Rider TeamSet Pro Evolution este un set cu casca, cu ajutorul careia poti sa vorbesti cu partenerul de drum si sa-i faci capul mare ori de cate ori simti nevoia. Asadar, totul se face prin Bluetooth (2.0, clasa 2) accesul se face prin interfon, ceea ce inseamna ca nu esti nevoit sa iei mainile de pe ghidon pentru a folosi telefonul.

Cu Scala Rider TeamSet PRO se poate regla automat nivelul volumului, se pot transmite instructiuni de navigare  de pe un dispozitiv GPS  si exista si posibilitatea de a accepta sau a respinge apelurile primite de la nevasta sau iubita doar prin control voce.

Cand te plictisesti de bancurile proaste ale partenerului de drum, casca it vine imediat in ajutor, deoarece este echipata cu o MP3, asa ca timp de 10 ore, cat are autonomie, nu ai de ce sa ti faci griji. Si cum la final este nevoie sa ti spunem si cat costa acest dispozitiv pe care-l poti cumpara de la BER Racing...Doar 229 euro.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate