Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Salonul MotoBike Mania se amana


Salonul MotoBike Mania se amana
  07.05.2010

Este clar pentru toata lumea ca piata moto este in aceeasi situatie ca si restul economiei. Lucrul acesta s-a observat si odata cu anularea sau amanarea anumitor evenimente sau saloane de profil. Luna trecuta, salonul AMR a fost amanat pentru o data ulterioara necunoscuta, urmand sa se tina spre toamna.

Acum, un alt salon se anunta amanat, MotoBike Mania. Initial, acesta trebuia sa se desfasoare in cadrul Salii Polivalente a Centrului Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, insa acum locul s-a schimbat. Avand ceva experienta, fiind la a VI-a editie, MBM se bucura si de o sustinere mai buna, lucru care a ajutat si la stabilirea unei date precise de desfasurare, 18-20 iunie 2010.

Moto Bike Mania este organizat impreuna cu Camera de Comert si Agricultura Timisoara si Muzeul Satului Banatean, loc unde se va desfasura expozitia. Anul acesta, MotoBike Mania ajunge deja la a sasea editie ca si salon national de motociclete, biciclete si accesorii.

De pe site-ul MotoBike Mania reiese ca tematica salonului va cuprinde urmatoarele domenii: motociclete, ATV-uri, 4x4, scutere, biciclete, tuning moto si auto, piese de schimb si accesorii, echipamente, vestimentatie, carburanti, lubrifianti si vopsele. Mai mult, va avea loc si o expozitie de motociclete de epoca iar cei pasionati de iesirile in aer liber vor putea vizita si standuri cu articole camping, corturi si rulete sau accesorii de alpinism, diving, pescuit si vanatoare. Aici veti putea intalni si reprezentantii cluburilor sportive de profil sau a celor din presa de specialitate.

Momentan au mai aparut cateva informatii referitoare la participanti si puteti afla ceea ce s-a stabilit pana in prezent la adresa de web:
http://www.cciat.ro/index.php?meniuId=13&lg=ro&viewCat=1359.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate