Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Salonul EICMA Milano 2014


Salonul EICMA Milano 2014
  05.11.2014

In perioada 4-9 noiembrie 2014 se va desfasura cel de al doilea salon moto al anului,EICMA Milano si va fi organizat pe parcursul a sase zile,unde veti intalni cele mai mari companii din lumea moto si powesports.

Anul acesta,se implinesc 100 de ani de la prima editie a acestui salon,primul eveniment avand loc in 1914 si ajungand pana in prezent la cea de a 72-a editie.

Avand in vedere ca este o ocazie speciala,cea a comemorarii a "100 years of passion",organizatorii au pregatit surprize si inovatii pentru cei care ii vor vizita.Totodata,italienii au in vedere sa schimbe denumirea actuala a salonului EICMA in World Motorcycle Expo.

Printre noutatile prezentate de cei mai mari producatori din lumea moto,la EICMA vor fi expuse si cele mai noi ATV-uri,accesorii,echipamente si SSV-uri.

Vizitatorii se vor bucura sa vada cele mai asteptate aparitii la salon precum modelele de la Kawasaki,Ninja H2,Vulcan S,Versys 1000 si Versys 650,Honda Crossrunner,Suzuki GSX-S1000,Honda RCV,Honda Africa Twin,Ducati 1299 Panigale,Ducati Multistrada,Yamaha R3 si noile versiuni Triumph Tiger 800,Triumph Street Triple RX si Bonneville.

In privinta vehiculelor utilitare,va fi prezent cel mai mare producator din industrie,BRP Can-Am care va prezenta modelele 2015 Outlander si Outlander L si modelul de top care va atrage cu siguranta foarte multe priviri si noi cumparatori este noul Maverick X ds Turbo,cel mai puternic side-by-side la ora actuala.

De asemenea,cei de la CF Moto vor veni cu noul ATV CForce 550  si il veti putea comanda din magazinul nostru la cel mai bun pret de pe piata.

Veti putea vizita salonul EICMA Milano incepand cu 6 noiembrie pana pe 9 noiembrie,iar zilele de 4 si 5 noiembrie fiind destinate presei pentru lansarile oficiale ale modelelor 2015.


ATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate