Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Sacii de gunoi pentru atevisti


Sacii de gunoi pentru atevisti
  15.07.2010

Tocmai am auzit la radio stirea conform careia nu stiu ce ministru are de gand sa se ofere voluntar pentru un “ Bucuresti de bun-simt”. Adica sa-si puna sortul, sa ia lopatica si sa se apuce sa stranga mizeriile de pe Dambovita. Si pentru ca sezonul moto este in derulare, ia sa nu va mai prezentam cine stie ce accesorii pentru ATV-uri sau motociclete ci sa va facem sa deveniti mai curati si mai responsabili cu mediul. Sa intre in scena... sacul de gunoi pentru atevisti.

Da, ati citit bine. Daca aveti asa un sac cu voi, nu mai trebuie sa aruncati resturile la radacina vreunui copac. Acest spatiu de depozitare de 41 de kilograme este prevazut cu siret care odata strans nu permite gunoaielor sa se imprastie in vehicul, iar cand este gol, poate fi impachetat ca orice punga. Cand nu este burdusit cu resturi menajere, puteti ascunde in el orice vreit, de la cutiile de bere pana la revistele pe care le luati cu voi in concediu si de care nevasta nu trebuie sa afle.

Vreti sa va spunem ce parere au cei care l-au cumparat? Potrivit offroadracing.com, un client n-a avut decat cuvinte de lauda, de parca un sac de gunoi care costa 12 dolari ar fi fost cine stie ce accesoriu care nu trebuie sa lipseasca....Daca vreti sa respectati curatenia, orice punga este bine-venita.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate