Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Can-Am Ryker 2020


 Can-Am Ryker 2020
  21.05.2020

Cele mai atractive vehicule cu trei roti ale prezentului sunt, fara indoiala, roadsterele Can-Am Ryker. Acestea au creat o adevărată revoluție pe segmentul de roadstere și nu se compară cu niciun alt model cu trei roți inventat până acum. Echipa de design si inovatie a Can-Am On-Road a declarat ca a început să lucreze la proiectul Ryker înca din 2008, dorindu-se construirea unui trike cu design minimalist, bazat pe simplitate, dar cu mult stil și performanțe deosebite.

Vincent Varaldi, managerul de proiect pe partea de inginerie a mărturisit că maximum de atenție a fost acordat unor detalii precum centrul de greutate al vehiculului. Acum, oricine își dorește să piloteze un roadster unic, cu specificații tehnice înalte, confortabil și cu personalitate, o poate face alegand unul din modelele gamei. 

Fiecare roadster Can-Am Ryker poate fi descris drept accesibil, distractiv, ușor de pilotat și foarte versatil. Partea extraordinară este că oferă foarte multe opțiuni de personalizare, astfel încât fiecare conducător va avea parte de o experiență autentică.  

La fel ca modelele Spyder ale companiei canadiene, Ryker se bazeaza pe motorizarea eficienta Rotax. Can-Am Ryker 600 ACE '20 dispune de motorul Rotax 600 ACE cu 2 cilindri in linie, pe injectie electronica directa, racire cu lichid si cu acceleratie electronica si livreaza 50 CP, sufient pentru deplasare prin oras.

Fratele sau mai mare, Ryker 900 ACE, are in dotare un motor Rotax 900 ACE, 3 cilindri in linie si este capabil sa genereze 82 cai putere pentru o experienta mai antrenanta de riding. Modelul de 900cc este disponibil si in varianta Rally Edition (aduce in plus, pe langa modurile Eco si Sport, modul Rally).

Ca puncte cheie, mai merita amintita cutia de viteze automata CVT moderna si eficienta, alaturi de amortizoarele reglabile KYB HPG reglabile cu rol in oferirea unei manevrabilitati de top, plus franele puternice cu discuri de diametru mare 270mm fata, 220mm spate pentru un control optim, display-ul digital cu functii complete, sistemul ABS si suita de sisteme electronice avansate de asistenta pilot: sistem SCS (Stability Control System) - controlul stabilitatii; sistem TCS (Traction Control System) - controlul tractiunii; sistem HHC (Hill Hold Control) etc.

Toate acestea contribuie la cea mai buna experienta marca Bombardier. De asemenea, riderul are la dispozitie multiple posibilitati de personalizare a vehiculului, putand opta pentru multiple scheme de culoare.

Tag-uri

can am ryker, roadster,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate