Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

RS-2D si RS-8 de la Yoshimura


RS-2D si RS-8 de la Yoshimura
  11.08.2010

Un nou nivel de performanta. Asta a cautat Yoshimura R&D cand a pus pe piata sistemul RS-2D si evacuarile RS-8 disponibile pentru modelele Kawasaki Teryx 2008-2010. Sistemul respectiv il inlocuieste pe cel stoc, aducand Teryx-ului forta si sunetul de care avea nevoie.

Daca va ganditi ca pentru a monta acest sistem va veti impotmoli pana peste urechi si nu veti reusi sa instalati kitul, producatorul va spune ca operatiunea este simpla. In ceea ce priveste tobele RS-8, acestea au fost confectionate pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au pilotii UTV-urilor atunci cand scot bestiile la plimbare. RS-8 sunt confectionate din otel inoxidabil care rezista in orice conditii dificile.

Desi poate credeti ca o asemenea toba v-ar putea aduce neplaceri din pricina zgomotului infernal, producatorul spune ca in RS-8 nu enerveaza vecinii. Deoarece Yoshimura nu tine doar la performantele tehnice, ci se preocupa si de partea estetica, tobele RS-8 beneficiaza de un logo care confirma calitatea respectivului accesoriu al carui pret este de 395 de dolari.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate