Royal Enfield deschide un magazin oficial online

Royal Enfield deschide un magazin oficial online

26.03.2015

Royal Enfield va lansa un magazin oficial online, in contextul planurilor sale mari propuse pentru anul 2015. Deja am consemnat intentia de a se reintoarce in “tara natala”, unde va deschide o fabrica si un centru de dezvoltare in Leicestershire, Marea Britanie si va lansa pentru 2016 trei noi modele de motociclete, avand o echipa de proiectare-productie de exceptie, va lansa modele deja existente in format nou.

Tendinta generala si popularitatea shopping-ului online in toata lumea nu aveau cum sa fie ratate de producatorul indian aflat in expansiune pe piata moto si se spera astfel ca sa aiba un mare succes. Iar daca vorbim de o piata imensa precum Asia de Sud, miscarea trebuie vazuta ca una foarte inspirata.

Shopping-ul online este foarte dezvoltat ca si concept in Statele Unite ale Americii, statele Uniunii Europene, Japonia si alte state dezvoltate economic, insa nu trebuie subestimate nici statele precum India, aflate intr-un boom economic recent, asa ca dintr-o anumita perspectiva initiativa Royal Enfield nu apare altfel decat normala si fireasca.

Deocamdata, intr-o prima faza, conceptul magazinului online al Royal Enfield se adreseaza exclusiv teritoriului indian, vizand in jur de 126 de localitati, orase si metropole in care clientii vor putea sa-si achizitioneze casti, imbracaminte (jachete, tricouri, pantaloni etc.), incaltaminte (pantofi speciali, ghete, cizme) , precum si alte accesorii. Recent, a fost lansata si colectia “Despatch riders of the World Wars” (mesagerii, curierii pe motociclete din cele doua razboaie mondiale), de mare succes in randul riderilor si foarte la moda. Colectia se alatura uneia deja traditionale, café racer si mai mult ca sigur ca e doar inceputul.

Mai mult decat atata, brand-ul Royal Enfield are destula notorietate in afara Indiei (sa nu uitam totusi ca este cel mai vechi brand de motociclete din lume, datand din 1890), in special modelul sau de top Bullet de 500cc, asa ca posibilitatea cumpararii din mediul online se inscrie intr-o normalitate a timpurilor noastre.

Modalitatile de plata pentru produsele achizitionate sunt cele uzuale, prin carduri de debit sau de credit, ori internet banking. Cumparatorii pot accesa e-store-ul si prin intermediul unor device-uri electronice precum smartphone, tablete, laptop.

Site-ul care gazduieste magazinul on-line contine si informatii despre motocicletele Royal Enfield, o serie de videoclipuri si multe alte sectiuni interesante. Mai mult ca sigur ca intr-un viitor apropiat acest e-store oficial va oferi o gama mult mai larga de produse, poate si piese si echipamente de motociclete si, ce-i mai important, sa devina accesibil si functional si in afara Indiei.