Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Rezultatele dupa a treia etapa a CEE de la Chisinau


Rezultatele dupa a treia etapa a CEE de la Chisinau
  28.04.2010

Cei de la Primul ATV Magazin au publicat de curand rezultatele celei de-a treia etape a Campionatului Est-European, la care participa si pilotul roman Razvan Irimescu. Aceasta etapa s-a desfasurat la Chisinau, iar cea de-a patra etapa din campionat va avea loc pe 1 Mai, aceasta urmand sa se desfasoare pe meleagurile mioritice, pe circuitul de motocros de la Ciolpani.

La competitie au participat piloti internationali, din cei sapte concurenti, 4 fiind bulgari si 2 din Moldova. Vecinii nostri de la sud se pare ca au avut parte de vehicule mai performante, mai bine echipate si mai pregatite, doi dintre pilotii bulgari reusind sa-l depaseasca pe conationalul nostru. Razvan Irimescu a declarat ca este optimist in legatura cu urmatoarea etapa, acesta urmand sa primeasca accesorii performante precum un nou set de suspensii Fox din SUA, care vor fi montate la timp sa fie testate pe circuitul de la Ciolpani.

Dupa primele doua etape, Razvan Irimescu ocupa locul intai la clasamentul general. Prima mansa fost una reusita, acesta reusind sa ocupe a doua pozitie, insa la mansa secunda, Irimescu a avut probleme tehnice. Mai precis, smuciturile puternice din timpul cursei tensionate sau protectia insuficienta a firelor, au produs rupturi care au creat probleme.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate