2023 Sea-Doo Spark, partenerul ideal pentru recreatie la mare

2023 Sea-Doo Spark, partenerul ideal pentru recreatie la mare

08.03.2023

Sea-Doo Spark este cel mai accesibil skijet marca Bombardier, disponibil cu 2 si cu 3 locuri. Motorizarea Rotax 900 ACE este la momentul actual cea mai eficienta de pe piata.

Modelul de skijet Sea-Doo din gama Spark capabil sa livreze 90 CP, precum si cel cu 3 locuri pot fi dotate optional cu iBR (asistenta la franare si marsarier) si cu sistem BRP Audio portabil.

Sea-Doo Spark 2UP 60 2023 este construit pe o platforma de greutate usoara, special conceputa pentru pasionatii sporturilor nautice care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod cat mai distractiv si relaxant. Ambarcatiunea poate fi remorcata cu aproape orice masina. Printre caracteristicile cheie ale acestui skijet BRP Sea-Doo se numara motorul compact, de greutate usoara care livreaza acceleratie instanta. Carena faciliteaza o plimbare agreabila, este fabricata din materialul robust Polytec si reduce greutatea pentru a livra performanta de top si eficienta. Vopseaua este rezistenta la zgariere. Mai ieftin si mai usor de reparat decat fibra de sticla.

Libertate de miscare.

Sea-Doo Spark este un skijet conceput sa ofere riderului libertate maxima. Saua cu profil subtire permite miscarea in jurul ambarcatiunii si asigura confort versatil din picioare si din pozitia sezut.

Sea-Doo Spark 3UP 90 2023 preia motorul Rotax 900 ACE, natural aspirat, 899 cc, 90 CP, cu sistem de racire Closed-Loop Cooling System (CLCS) si aduce optional electronic iBR - franare inteligenta si marsarier, plus mod Sport si sistem BRP Audion Portabil (optional). Pachetul standard include: iTC - control inteligent al acceleratiei, sistem D-Sea-Bel, instrumentar compact cu functii principale (RPM, vitezometru, ore vehicul). Gama Spark se distinge prin schema de culoare atractiva pe verde cu alb (Manta Green & White).


2023 Sea-Doo Spark este un skijet care va face senzatie pe litoral

Te-ar putea interesa si:

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R este un snowmobil de top conceput sa acopere distante lungi in conditii extreme si menit sa cucereasca cele mai dure trasee pentru a furniza aventura nelimitata. In postura de explorator, acest snowmobil BRP L...

CITESTE MAI MULT