Scuter Vespa GTV 2023

Scuter Vespa GTV 2023

07.12.2022

A doua generatie de scutere GTV a fost inaugurata la Eicma si este echipata cu cel mai puternic motor montat pe o Vespa pana la ora actuala. Motorul monocilindru 278cc dezvolta 23.8 cai putere, generati de configuratia pe injectie cu 4 valve si racire pe lichid. ABS-ul si controlul tractiunii vin standard, iar calatoria incepe cu un starter fara cheie.
Display-ul LCD digital nou, pe langa datele despre vehicul, poate afisa apeluri, mesaje si notificari muzicale daca scuterul GTV este conectat la un smartphone. Confortul la pilotarea urbana este furnizat de saua dintr-o singura piesa conceputa legal pentru doua locuri.

Aditional, monoamortizorul hidraulic pe fata si amortizorul dublu hidraulic ajustabil in 4 pozitii de pe spate contribuie la o pilotare lina.
Stilistic, GTV combina traditia primei editii lansate in 2006 cu o nota moderna.
Farul frontal, amplasat jos pe aparatoarea de noroi si ghidonul expus, tubular, realizat din metal se mentin in pachetul acestui scuter Vespa.
Luminile, inclusiv farul fata, sunt toate cu LED. O alta dotare standard vine sub forma portului USB, in timp ce compartimentul de sub sa este luminat interior.

Gama de scutere Vespa este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R deschide urmatorul nivel la capitolul aventura

Daca aventura este principalul lucru care te intereseaza cand evadezi in off-road, te sfatuim sa iei in considerare lineup-ul ZFORCE de la CFMOTO! Cea mai noua aditie in gama de SSV-uri a brandului chinez, modelul ZForce 1000 Sport R, este construit ...

CITESTE MAI MULT