SSV Can-Am Commander 2022 Lineup

SSV Can-Am Commander 2022 Lineup

14.03.2022

Lineup-ul de SSV-uri Can-Am Commander 2022 se remarca prin putere, manevrabilitate si dotari. O alegere tentanta pentru un rider pasionat de aventura, noul Commander promite sa livreze adrenalina pe cele mai dificile trasee off road. Va prezentam o parte din modelele seriei, incepand cu cel mai mic vehicul, Commander DPS 700. 

Can-Am Commander DPS 700 '22 se bazeaza pe un motor Rotax ACE solid si eficient, capabil sa produca pana la 52 CP. Daca planuiti o escapada intr-o zona off road greu de accesat, Commander DPS 700 poate fi cel mai potrivit partener. Detine suspensii moderne si un cockpit confortabil pentru rider si un coechipier, servodirectie DPS, diferential frontal Visco-Lok QE si display digital 4.5 inch, sistem Intelligent Throttle Control (iTC), cutie automata CVT cu frana de motor si protectie electronica pentru curea, control la coborarea in panta - Electronic Hill Descent Control si multe altele. 

Can-Am Commander X MR 2022 echipat cu sistemul inovator Can-Am Smart-Lok impresionează prin performanta dovedita pe traseele cu noroi si apa adanca. 

Can-Am Commander XT 1000R 2022 ofera cea mai mare putere in clasa din care face parte, cu un echilibru perfect intre caracteristici, protectie pentru vehicul si functionalitate orientata catre lucru. Beneficiaza de un pachet cuprinzator pentru a garanta o aventura off road la inaltimea exigentelor: acoperis, bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga, jante 14 inch aluminiu, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch si lista poate continua.

Varianta cu sasiu lung Can-Am Commander MAX XT 1000R 2022 asigura putere de top - 100 cai putere si dispune de un pachet complet ce include cutie automata (QRS) CVT cu flux inalt de aer si protectie electronica pentru curea, diferential auto-blocabil fata Visco-Lok QE, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga, jante 14 inch aluminiu, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch.

Modelul Commander MAX XT-P 1000R 2022 din familia de SSV-uri Bombardier nu este mai prejos, livrand manevrabilitate si stabilitate excelente pe cele mai solicitante terenuri off road. Modelul Bombardier de fata vine cu dotari multiple cum ar fi bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA, jante 15 inch din aluminiu cu beadlock, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch. Acest side-by-side livreaza 100 CP si detine tehnologia exclusiva Smart-Lok. Se distinge prin designul modern pe negru si portocaliu si prin dotarea cu scaune in editie speciala.

Gama de SxS-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

Polaris Scrambler 850 livreaza performanta sportiva pe trasee cu noroi

Pentru cei care sunt adeptii distractiei pe trasee noroioase, ATV-ul Polaris Scrambler 850 poate fi cel mai potrivit aliat! Featurile ca suspensia spate independenta tunata sport fac din acest vehicul 4x4 de teren un partener temerar chiar si pe cele...

CITESTE MAI MULT