Echipamente motocross de protectie KTM KINI-RB COMPETITION

Echipamente motocross de protectie KTM KINI-RB COMPETITION

09.02.2022

Casca de protectie reprezinta unul dintre accesoriile moto must-have, indiferent de experienta riderului. In lineup-ul KTM, un loc aparte il ocupa colectia Kini-Red Bull, creata in onoarea pilotului de motocross, Heinz Kinigadner, celebru datorita prestantei uimitoare in cadrul competitiilor de Grand Prix din Campionatele Mondiale de la mijlocul anilor 1980. A castigat Campionatul Mondial de Motocross la clasa 250cc in 1984 si 1985, in perioada cand a facut parte din echipa de curse KTM. Dupa incheierea carierei in motocross, primul campion mondial austriac la aceasta disciplina a concurat in raliul Dakar, tot in culorile brandului KTM. De asemenea, a fost primul rider de motocross sponsorizat de Red Bull. Colectia KTM KINI-RB include casca, manusi si ochelari. O mare parte din profit este alocata fundatiei Wings For Life, cu scopul de a gasi tratamente pentru leziuni ale maduvei spinarii.

KTM KINI-RB COMPETITION HELMET - o casca offroad de greutate usoara, din fibra de sticla, avansata din punct de vedere al tehnologiei folosite, cu interior detasabil si lavabil si captuseli speciale in zona obrajilor. Dispune de o carcasa interioara EPS cu dubla densitate. Permite purtarea unei protectii pentru gat. A fost realizata exclusiv pentru KTM de KINI-RED Bull.

Manusi de protectie KTM KINI-RB COMPETITION - manusi offroad pentru barbati. Degete usor pre-indoite. Pentru o prindere mai buna, manusile au imprimare din silicon, in timp ce peretii laterali pentru degete sunt confectionati din lycra. Compatibilitate cu utilizarea ecranului tactil. Din materiale: 60% nailon / 20% poliester / 17% poliuretan / 3% neopren. Exclusiv pentru KTM de KINI-Red Bull.

Ochelari de protectie KTM KINI-RB COMPETITION - conceputi pentru offroad. Beneficiaza de tehnologie anti-ceata si sunt prevazuti cu un strat anti-zgariere, plus o banda pentru cap cu benzi de silicon adezive. Acest model de ochelari offroad KTM a fost creat in exclusivitate pentru KTM de KINI-Red Bull.

Intreaga gama de echipamente offroad este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO CFORCE 450L

CFMOTO raspunde cerintelor utilizatorilor de ATV in cautarea unui vehicul 4x4 de teren manevrabil, modern si complet echipat din categoria 400cc oferind un model competitiv sub forma agilului CFORCE 450L. Acesta este si cel mai accesibil ATV cu 2 loc...

CITESTE MAI MULT