Line-up 2021 Can-Am Traxter

Line-up 2021 Can-Am Traxter

19.08.2020

Construita sa ofere rezistenta si performanta in cele mai anevoioase conditii, gama 2021 Can-Am Traxter include modele side-by-side cu un pronuntat caracter utilitar. Traxter este cel mai capabil SxS al producatorului canadian si este gandit in cele mai mici amanunte pentru a duce la bun sfarsit sarcini de munca solicitante. De la riderii cu experienta pana la incepatori, fiecare model din lineup-ul Can-Am Traxter 2021 a fost conceput sa intruneasca cele mai inalte exigente.

  • Can-Am Traxter este in varful listei in ceea ce priveste spatiul de depozitare oferit. De asemenea, la capitolul capacitate de incarcare.
  • Dotare exclusiva cu control al climei (incalzire, aer conditionat si ventilatie) pentru modelele de editie Traxter Limited.
  • Can-Am Defender X mr se remarca prin garda la sol de 15 inch si diferentialul frontal Smart-Lok cu mod Mud.
  • Motorizare de varf in industrie. Motoarele Rotax HD10, HD8 si HD5 asigura combinatia perfecta intre functionalitate si distractie pe orice traseu off road. Ofera un cuplu de top, pana la 82 cai putere, eficienta inalta si o rulare mai silentioasa.
  • Capacitate de remorcare de top in industrie. De la motor, sasiu, asistenta la pilotare si suspensii, totul conlucreaza pentru a simplifica sarcinile solicitante. Mai precis, modelele 2021 Can-Am Traxter HD8 si HD10 ofera capacitate de remorcare de 1134 kg. SxS-ul Traxter 6x6 exceleaza din acest punct de vedere, oferind o capacitate de remorcare de pana la 1360 kg.
  • Scaune noi, mai confortabile, pentru rider si pasageri. Scaun ajustabil pentru pilot, cu spatiu de depozitare dedesubt. Cei interesati pot opta pentru varianta cu 3 sau cu 6 locuri.
  • Display digital multifunctional 4.5 / 7.6 inch cu informatia necesara calatorii perfecte.
  • Setup suspensii inovator. Brat dublu in A heavy-duty si suspensie TTA (pe toate modelele HD10). Ofera stabilitate excelenta si un raspuns rapid.
  • Cutie PRO-TORQ CVT si 4WD. Moduri selectabile Turf Mode / 2WD / 4WD cu diferential autoblocabil frontal Visco-Lok† QE. Cutia PRO-TORQ CVT din echiparea modelelor HD8 si HD10 permite o racire imbunatatita si protectie electronica pentru curea, de unde rezulta durabilitate mai mare.
  • Cadru optimizat, mai usor si mai rigid. Contribuie la performanta in timpul transportului de incarcaturi grele.
  • Incarcarea si descarcarea marfurilor de transportat se realizeaza mult mai usor.
  • Pentru a va asigura ca modelele Traxter raman „pe pozitie” indiferent de teren sau de incarcatura transportata, este acum disponibila dotarea cu frana de parcare manuala. Poate fi adaugata ca accesoriu pe majoritatea SxS-urilor gamei Can-Am Traxter.

 

Te-ar putea interesa si:

KTM DUKE - 30 de ani de motociclism pur, naked 

In ceea ce priveste gama KTM DUKE, ultimii 30 de ani pot fi descrisi printr-un singur cuvant: evolutie. De la inceputurile umile in 1994 pana la statusul curent ca simbol al performantei si al inovatiei, numele KTM DUKE a trecut testul timpului. Â...

CITESTE MAI MULT