Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scurt review - TGB Blade 600LT EPS 2019


Scurt review - TGB Blade 600LT EPS 2019
  15.05.2019

TGB Blade 600LT a aparut pe piata in urma cu doi ani, alaturandu-se familiei de ATV-uri TGB Blade. Prin modele ca Blade 600SL 4x4, Blade 600SE EPS 4x4 si 600LT EPS 4x4 cu doua locuri, producatorul taiwanez tinteste sectorul dedicat quad-urilor midsize.

In primul rand, acest ATV 600cc imprumuta din stilul caracteristic Blade, cu o constitutie solida si un aspect serios. Pe de o parte, faptul ca latimea seii este la nivelul rezervorului de combustibil poate lua prin surprindere un rider incepator. Insa, per ansamblu, sub aspect ergonomic, saua si ghidonul primesc critici favorabile din partea expertilor in domeniu.

Confort - riderul va beneficia de o rulare confortabila inclusiv la manevre mai agresive, deoarece sasiul extins cu geometrie modernizată din dotare reactioneaza cu rigiditate. Suspensiile fata si spate sunt ambele cu brat dublu tip A, independente, cu amortizoare hidraulice reglabile in 5 trepte.

Motorizare - ATV-ul TGB Blade 600LT EPS 2019 se afirma prin putere, fiind echipat cu un motor de 561cmc42cp, injecție Siemens, pornire la prima cheie indiferent de temperatură si poate oferi un cuplu ridicat. Astfel, va veti bucura de o rulare lina la viteze mici, iar pe masura ce va veti aventura pe pante in urcus veti „simti” performantele modelului.

Motorul este cuplat la o cutie de viteze automata CVT L-H-N-R-P cu frana de motor. TGB Blade 600LT poate fi folosit atat pe trasee care imping limitele tehnice, cat si pentru plimbari relaxante cu prietenii la sfarsit de saptamana. Stabil si manevrabil, modelul este echipat de asemenea cu tehnologii ca diferential fata blocabil si cu tractiune selectabila 2x4/4x4, cu comutare electronica. Asadar, poate facilita abordarea cu incredere a diverselor obstacole intalnite pe drumurile off road dificile. Totodata, sasiul extins este o trasatura pe care o veti aprecia la coborarile in panta.

Cu toate ca ATV-ul de fata este disponibil cu un buget accesibil, impresioneaza prin dotarile moderne multiple. O alta caracteristica a sa consta in servodirectia EPS cu rol in reducerea oboselii resimtite de pilot dupa o zi lunga pe traseu, iar aceasta dotare nu prea se regaseste la modelele de ATV-uri de capacitate medie cu doua locuri din aceeasi categorie de pret.

Se poate spune ca 600LT EPS a fost proiectat pentru a raspunde criteriilor fanilor americani care prefera franarea centralizata. In orice caz, modelul beneficiaza de frâne hidraulice puternice, cu doua discuri pe fata si respectiv 1 disc pe spate.

Nu in ultimul rand, riderul va avea acces in orice moment la informatiile necesare pentru ca TGB Blade 600LT este prevazut cu urmatoarele: afișaj multifuncțional LCD cu turometru digital, vitezometru digital, viteză maximă motor, viteză maximă, viteză medie, 2 indicatoare de distanță zilnică, indicator distanță totală, kilometraj zilnic, kilometraj total, nivel combustibil, ceas, indicator 4x4, treaptă viteză, supraîncălzire motor, nivel ulei, indicatori de direcție, indicatori de iluminare.

Aspecte practice. Merita amintit ca acest ATV TGB include in dotare si un dispozitiv de remorcare omologat alaturi de lumini LED față/spate/semnalizatoare + faruri duble față/spate, la care se adauga o bară de protecție față rezistenta. De pe acest model este nelipsit troliul de capacitate 1360kg, util in cazul impotmolirii etc. Saua pentru pasager cu spătar și mânerele de susținere contribuie de asemenea la o experienta mai confortabila de pilotare.

Concurenti

Vehicule 4x4 off road similare pe piata lui TGB Blade 600 EPS sunt modelele Kymco MXU 700i EX EPS, Arctic Cat 550i TRV EFT si Polaris Sportsman 570 EFI T3b, dar si CF Moto CForce 550.

In incheiere, se poate afirma ca TGB Blade 600LT EPS 2019 primeste puncte pentru sasiul extins si motorizarea puternica, pentru eficienta de consum si echipamentele fiabile, superioare.

Tag-uri

atv, tgb blade 600 lt eps, tgb blade 600lt,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate