Review Kawasaki Ninja 650 ABS 2018


Review Kawasaki Ninja 650 ABS 2018
  06.02.2018

Motocicletele Kawasaki Ninja sunt cele mai cunoscute modele din lume, alaturi de Honda CBR si familia Suzuki GSX-R. Varianta 650 din 2018 reprezinta o intoarcere la radacini, inspirandu-se din modelul original 650R care a fost lansat pe piata in urma cu 13 ani.

Multe din schimbarile facute tin de capitolul design. Inginerii Kawasaki au imprumutat din vibe-ul motocicletelor de strada, intr-o combinatie fericita cu preferinta pentru modelele de curse. Partea frontala reflecta un pic din ADN-ul specific 10R.

Review Kawasaki Ninja 650 ABS 2018  - kawasaki

Ca motorizare, Kawasaki Ninja 650 ABS dispune de puternicul motor cu 2 cilindri, in 4 timpi, cu 8 valve, DOHC, capacitate 649cc, putere 68cp, pe injectie. Japonezii au creat, se pare, un motor accesibil atat pentru pilotii incepatori, cat si pentru cei cu experienta. Dotarea cu clapete de acceleratie duble, Dual Throttle Valves, este o caracteristica cu rol in echilibrarea turatiei motorului si cererea de acceleratie in raport cu ceea ce motorul poate livra fara probleme.

Concurenta abunda pentru Ninja 650, insa cel mai redutabil adversar ar putea fi CBR650F de la Honda, cu care modelul Kawasaki are in comun unele caracteristici unghiulare si linii superioare similare.

Beneficiind de un nou cadru usor Trellis fabricat din otel de inalta rezistenta cu o greutate de doar 15 kg, motocicleta Ninja 650 se strecoara cu agilitate pe strazile aglomerate ale orasului, dar poate la fel de bine sa insoteasca la drum lung un rider cu chef de aventura care de abia asteapta sa calatoreasca si sa isi largeasca orizonturile. Cadrul Trellis favorizeaza o manevrabilitate sporita, sportiva.

Gama de motociclete sport Kawasaki Ninja® din 2018 ofera cea mai avantajoasa optiune pentru pilotii interesati sa atinga performanta in lumea reala, fiecare model Ninja avand un look agresiv sportbike combinat cu senzatia de putere si o acceleratie exploziva.

Ninja 650 ABS incorporeaza in esenta ei pasiunea si performanta unei motociclete supersport moderne, asigurand in acelasi timp eficienta si agilitatea unui transportator urban. Este construita pentru riderul urban care cauta sa obtina mai mult control.

Review Kawasaki Ninja 650 ABS 2018  - kawasaki ninja 650 abs

Pentru 2018, atat Ninja 650, cat si Ninja 650 ABS vor fi disponibile cu schemele de culoare Pearl Storm Gray/Ebony si Candy Plasma Blue/Ebony, iar editia speciala KRT va fi disponibila in variantele cromatice Lime Green si Ebony.

Alte specificatii:

-  ABS
- rezervor cu capacitate de 15L
- suspensie pe fata cu furca telescopica de 41mm
- suspensie spate reglabila de tip Horizontal Back-link 

- frana spate pe disc ventilat de 220mm, etrier cu un piston
- cutie de viteze cu 6 trepte
- frana fata pe discuri duble semi-flotante de 300mm, etriere cu doua pistoane
- ambreiaj Assist & Slipper Clutch
- greutate redusă 193kg

- saua plasata la inaltime redusa de 790mm
- parbriz reglabil cu 3 pozitii
- instrumentatie de bord: turometru analogic, indicator treapta viteza, afisaj digital multifunctional si indicator de pilotare economica.

Tag-uri

kawasaki ninja 650 abs, motociclete, kawasaki,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate