ATV Access 650i TRANSASIA EPS 2018


ATV Access 650i TRANSASIA EPS 2018
  17.09.2018

Lider pe piata din Taiwan si nu numai, producatorul de ATV-uri Access Motor este specializat in proiectarea de modele utilitare, sport si pentru copii. Printre motivele popularitatii in crestere de care se bucura acest constructor se numara standardele de calitate inalte, fabricile moderne si propria productie de motorizari.

Pentru cei interesati de un ATV 600cc fiabil si performant, Access Motor vine cu o propunere deosebita - modelul in editie limitata TRANSASIA.

Acesta este echipat cu motor cu 1 cilindru, in 4 timpi, cu 4 valve, SOHC, EFI, de 47 cai putere.

ATV-ul Access 650i TRANSASIA EPS 4WD Black poate fi descris drept un partener off road puternic si manevrabil, cu un look unic.

Complet dotat pentru deplasari pe traseele dure, modelul de fata promite riderilor o experienta de pilotare excelenta atat pe drumuri off road amenajate, cat si pe cararile neexplorate.

In plus, cei dornici de aventura si senzatii tari vor face o alegere de calitate deoarece acest model Access Motor este compatibil cu o gama variata de accesorii.

In consecinta, va putea fi folosit cu brio la vanatoare, la plimbare impreuna cu prietenii, pe carari de munte sau pe trasee off road amenajate pentru diverse competitii sportive.

Pe langa echiparea cu un motor de incredere care dezvolta putere si cuplu din plin pentru o experienta antrenanta, modelul ATV Access TRANSASIA vine dotat cu servodirectie astfel incat pilotii vor beneficia de un efort redus la pilotare, in vreme ce sistemul de tractiune 2WD/4WD cu diferential blocabil va infrunta orice obstacol.

Constructia robusta si sasiul de greutate redusa favorizeaza un raport putere vs. greutate optim, iar franele hidraulice pe disc faciliteaza opriri controlate. Pachetul este completat de afisajul de bord analogic/digital, luminile LED, troliul de 2500 livre, jantele din aluminiu si un carlig de remorcare rezistent.

Specificatii tehnice ATV Access Motor 650i TRANSASIA EPS 2018:

- motor cu 1 cilindru, in 4 timpi, cu 4 valve, SOHC, EFI, capacitate 608cc, putere 47cp
- racire cu lichid si electroventilator
- tractiune selectabila 2WD/4WD, diferential blocabil
- suspensii fata si spate independente, brat dublu tip A, amortizoare reglabile
- cutie de viteze automata CVT de inalta performanta
- servodirectie EPS
- amortizoare reglabile
- jante din aluminiu de 14 inch
- rezervor de combustibil de 21L
- afisaj de bord analogic/digital
- lumini LED
- troliu 2500 livre
- carlig de remorcare
- garda la sol 300 mm

Compania Access Motor a fost fondata in 2003, are sediul in in zona industriala Chia-Tai din Taiwan si este specializata in productia de ATV-uri, quad-uri, design si motoare.

Access Motor dispune de o echipa proprie de Cercetare si Dezvoltare care se ocupa de design, crearea de tehnologii si motorizari pentru vehicule ATV. Totodata, beneficiaza de linii de asamblare proprii si un Departament de Control al Calitatii. Toate vehiculele 4x4 Access Motor fabricate sunt supuse unor teste exigente in conditii de drum reale pentru a asigura cele mai inalte nivele de putere, viteza si cuplu, acceleratie si franare. Produsele se diferentiaza de cele ale competitiei prin partile si componentele de varf, rezultat al investitiei in cercetare de peste un milion de dolari.

Toate modelele de ATV-uri Access Motor vin cu aprobarea EEC (omologare EEC).

 

Tag-uri

atv, access motor, 650i transasia eps, atv 600cc,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate