Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Renegade 800: Accesorii de la Quad Tech


Renegade 800: Accesorii de la Quad Tech
  27.11.2014

Chiar daca uneori detineti un ATV care nu prea mai are nevoie de imbunatatiri la capitolul imagine, nu fiti reticenti atunci cand pe piata apar noi accesorii care dau un look proaspat vehiculului. Azi un model nou de sa, maine o protectie sic pentru maini si tot asa...

Cei de la Quad Tech au creat o sa, special pentru modelul Renegade 800. Confectionata manual, versiunea de sa propusa este foarte usor de instalat si extrem de rezistenta la uzura.

In cazul in care preferati alt tip de accesoriu pentru vehicul, protectiile pentru maini sunt perfecte, deoarece ele apara membrele superioare de curentii de aer si, de asemenea, de noroiul cu care va confruntati ori de cate ori iesiti la plimbare cu ATV-ul. Respectivele aparatori sunt foarte mobile, putand fi indreptate in orice pozitie doriti si se monteaza direct pe ghidonul vehiculului.

Cei de la Cycra care si-au pus semnatura pe ele spun ca ofera maximum de protectie indiferent daca aveti ATV sport sau utilitar.
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO
© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate