Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Remorca multifunctionala Polar HD 1500 TA


Remorca multifunctionala Polar HD 1500 TA
  15.02.2010

In timp ce vehiculele Side-x-Side pot dovedi foarte utile, avand numeroase utilizari, se poate sa intampinati probleme cand vine vorba de transportat diferite obiecte. Cutiile de depozitare sau portbagajul ofera putin spatiu, iar greutatea pe care o poti transporta este deasemenea limitata.

Asadar, de ce sa nu foloseseti motorul puternic al unui UTV pentru a duce si o remorca care poate chiar sa tripleze capacitatea de transport a vehiculului tau. Modelul Polar HD 1500 TA este un exemplu de remorca cu functionalitati diverse.

Aceasta remorca este calitativ superioara si beneficiaza de sisteme off-road precum Tandem Walking Arm si Pass-Through Axle care usureaza tractarea. Cadrul este rezistent si este facut in intregime din otel. Anvelopele sunt de dimensiuni 18” x 8.5” si sunt construite din 4 straturi de cauciuc. Sistemul Tandem Walking Arm usureaza trecerea remorcii peste obstacole precum busteni sau bolovani, elemente care pot ingreuna considerabil deplasarea. Acesta ajuta si la eliminarea balansului, prin distribuirea greutatii intr-un mod egal pe cele 4 roti.

Capacitatea este de aproape 680 kg, garda la sol este de 31 de cm iar asamblarea unei remorci cu suporturi laterale dureaza in jur de 90 minute.

Important de mentionat este faptul ca aceste remorci sunt construite special pentru tractarea off-road si nu pe strada, si poate fi utilizata atat pe ATV-uri cat si pe tractoare de gradina. Puteti transporta cu aceasta remorca la fel de usor lemne, caramizi sau saci de ciment. In plus, daca vreti sa transportati ingrasaminte sau alte substante, nu veti avea nicio problema deoarece este tratata anti-ruginire. Iar constructia din polietilena va produce putin zgomot.


Pretul pentru remorca simpla este de 700$ iar panourile laterale care ofera spatiu suplimentar se pot achizitiona pentru 100$.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate