Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Recipientul pentru curatare X-Tream Clean Bike


Recipientul pentru curatare X-Tream Clean Bike
  22.04.2010

Acest recipient portabil din aluminiu are o capacitate de pana la 10 litri pentru lichidul de curatare pe care il puteti utiliza pe vehiculele voastre de distractie, de la motociclete, ATV-uri, UTV-uri pana la barci, masini sau camionete.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti recipientul cu solutie de curatat si dupa acea sa presurizati cu aer, pentru a putea incepe curatarea. Cu cat adaugati mai mult aer, cu atat pulverizarea va fi mai puternica. Va puteti da seama ca este foarte usor de folosit, ca orice alt flacon de acest tip.

Mai mult, o singura apasare va obtine o pulverizare uniforma, fara a fi necesar sa apasati de mai multe ori consecutiv. Iar tipul de pulverizare are mai multe intensitati, de la pulbere fina pana la un jet puternic.

 

Acest produs este excelent de utilizat cu diverse tipuri de lichid, este durabil si are o masa redusa, fiind fabricat din aluminiu.

 

X-Tream Clean Products este o companie specializata in produse de curatenie pentru motociclete motocross sau de strada, ATV-uri, biciclete, kart-uri si alte vehicule off-road si on-road. Mai multe informatii gasiti si pe www.mxwash.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate