Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Rampa pentru UTV-uri RevArc HD


Rampa pentru UTV-uri RevArc HD
  16.03.2010

Cea mai noua editie a gamei de rampe RevArc este modelul RevArc HD (Heavy Duty), creata pentru a urca side-by-side-ul tau intr-o camioneta sau pe remorca. Cu o capacitate de 952 de kilograme, o latime de 162 cm si o lungime de 229 cm, aceasta rampa este perfecta pentru vehicule precum Rhino, RZR, Gator sau Argos. Rampa are o constructie usoara, cantarind doar 22 kg, astfel putand fi manevrata de oricine, putand chiar fi depozitata sub un UTV.

Keith Evans de la Bosski explica: "Revarc este o rampa hibrid inovatoare. Prezinta caracteristicile de performanta ale unei rampe arcuite cu stabilitatea si siguranta unei rampe din 3 parti." Fiind asa usor de folosit, utilizatorii nu vor avea probleme in legatura cu alinierea UTV-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa pozitionezi rampa, sa folosesti cureaua de siguranta si sa incepi sa ridici vehiculul. RevArc HD a fost recunoscut ca unul din produsele powersport ale anului trecut. dupa ce Bosski a reusit sa revolutioneze aceasta piata cu remorca pentru ATV-uri, ATV Wagon, acestia continua inovatia si cu rampa RevArc.

Toata lumea prefera rampele tip Bi-fold, insa daca ne gandim si la avantajele unui model arcuit, atunci RevArc este alegerea cea mai buna. Iar cum cei de la Bosski sunt singurii care fac acest produs, evident ca vanzarile au crescut considerabil un ultimul an, mai ales ca raportul calitate-pret-utilitate este in folosul utilizatorului.

In 2010, Bosski ofera si accesorii noi pentru rampa dar si o garantie pe viata, astfel ca daca aveti probleme legate de constructia sau materialele rampei, producatorii o vor schimba.

RevArc HD se vinde la un pret retail de 299$. Mai multe detalii pe http://www.revarc.com

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate