Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Radiatorul performant Fluidyne® prezent pe Arctic Cat


Radiatorul performant Fluidyne® prezent pe Arctic Cat
  05.09.2014

Compania Fluidyne® Powersports este axata pe producerea radiatoarelor eficiente si de calitate pentru o categorie mare de vehicule. Radiatorul Fluidyne Powersport a fost montat si pe Thundercat-ul de 1000, contribuind la obtinerea victoriilor in competitiile Score din desert, inclusiv Baja 500 si noua cursa 1000 de mile "Vegas to Reno".


Radiatorul performant Fluidyne® prezent pe Arctic Cat - 1


Radiatorul performant poate fi folosit pe ATV-urile utilitare participante la curse sau pe modelul Arctic Cat Prowler.  Acest radiator vine in ajutor atunci cand, pentru a obtine o performanta cat mai buna, motorul inregistreaza o temperatura ridicata ce determina supraincalzirea, pierderi de putere, consum excesiv de ulei si defectiuni tehnice. 

Acest radiator se dovedeste a fi extrem de eficient in cazul celor doua modele de ATV care au amandoua motor V-Twin de 950 cc. Ofera un plus de 34% capacitate pentru lichidul de racire, scazand temperatura cu pana la 30%, indiferent de viteza de rulare.

La capitolul durabilitate, radiatorul Fluidyne pare sa fi peste produsele OEM, fiind mult mai rezistent, gratie faptului ca este construit din aluminiu utilizat în aeronautica. Capacul de închidere este fabricat din otel inoxidabil, facand fata unei temperaturi de fierbere ridicata si unei presiuni de pana la 21 psi.

Radiatorul Fluidyne Powersports se prezintă cu o garanÈ›ie de 1 an de zile si este usor de instalat, oferind prinderi comune cu cele OEM. 


Radiatorul performant Fluidyne® prezent pe Arctic Cat - 2


ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate