Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Quadski-ul de la Gibbs -ATV-ul care merge si pe apa


Quadski-ul de la Gibbs -ATV-ul care merge si pe apa
  20.05.2014

Quadski este un ATV realizat de Gibbs Sports,o companie din Noua Zeelanda fondata de Alan Gibbs,fiind primul ATV amfibian de pe piata,acesta mergand pe apa cat si terenuri accidentate (4x4).Este un ATV perfect pentru aventura,acesta ajungand pana la viteza de 72 km/h si prin apasarea unui buton are nevoie de doar 4 secunde pentru a-si cobori rotile sau se le retraga.
Anterior,nici un amfibiu comercial nu a putut depasi viteza de 16 km/h.Diferenta fata de celelalte amfibii,metoda patenta a lui Gibbs ofera o performanta unica pe apa.Nemasurata libertate atat pe apa cat si pe pamant,dar si rapiditatea pe care acest model o desavarseste,Quadski stabileste un nou standard in flexibilitate,libertate si distractie pentru acest tip de ATV.

Quadski-ul
este propulsat de un motor K1300 BMW Motorrad.Pe apa,motorul BMW este cuplat la sistemul de propulsie cu jet Gibbs.Performantele excelente si calatoriile comfortabile sunt rezultatul unei carene usoare,unui ecartament lat si un centru de greutate coborat,dandu-i robustului Quadski stabilitate pe apa si pamant.
Incorporand tehnologia Gibbs HSA,carena Quadski ofera stabilitate plana si o prindere laterala pentru o manevrabilitate mai usoara.Carena este proiectata pentru a fi hidrodinamica in modul acvatic.Carena Quadski-ului este dura,durabila,usoara si fabricata dintr-o singura matrita folosind tehnologia actuala din compozit.

Un alt atuu al acestui Quadski este suspensia oferind plimbari placute si o manevrabilitate usoara atat pe pamant si pe apa.


Caracteristici tehnice:

Motor: 4 cilindri,1300cc,16 valve DOHC
Propulsie acvatica
Unitate jet Gibbs
Viteza in modul acvatic cat si terestra de 72 km/h
Suspensia adaptabila
Arcuri independente
Amortizoare hidraulice

Frane
Discuri frane 4 wheel pentru teren
RWD
Sarcina utila:pana la 120 kg ( exemplu sofer 100 kg si 20 kg bagaj)
Pasageri:1
Greutate:605 kg,excluzand combustibilul,soferul si bagajul

Lungime totala:3,2 m
Latime totala:1,6 m
Inaltime:1,4m
Distanta intre axe:1,8 m
Distanta de la sol:0,23 m


ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate