Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Quadriciclul struto-camila este prietenos cu mediul


Quadriciclul struto-camila este prietenos cu mediul
  08.07.2010

CECTEK Quadricycle, sau, pe romaneste quadriciclu. Asa l-au denumit cei care au vrut sa creeze ceva nou, care sa nu fie considerat nici motocicleta, nici masina, nici ATV. Noul vehicul intruneste toate cerintele pentru a putea circula pe strada in Spania, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta si alte tari ale UE.

Quadriciclul nu este ATV iar acest lucru este evident daca sunteti atenti la unele detalii tehnice. In primul rand, pneurile si jantele standard folosite pe ATV nu pot fi utilizate la acest vehicul nou, apoi vorbim despre discurile de frana care la acest “monstru” sunt, evident, putin mai mari. Ce mai atrage atentia? Garda la sol, suspensiile, consumul mai mic de combustibil, toate difera de cele ale ATV-ului normal. De asemenea, ce este mai important, CECTEK nu a fost creat pentru uz off-road, el fiind un vehicul de oras.

Bine, o sa va intrebati ce avantaje ati avea daca ati alege un asemenea quadriciclu. Pai, consumul mic de combustibil il face prieten mai bun cu mediul inconjurator, care nu inghite prea multe noxe de la el, iar manevrarea usoara, stabilitatea pe care o ofera il face sa fie mai putin implicat in evenimente neplacute.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate