Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un quad amuzant - Fun Quad 340


  08.01.2010

Fun quad-ul este un vehicul care cu siguranta atrage multe priviri. Acum ramane de vazut daca acestea sunt de admiratie, uimire sau dezinteres. Fun Quad este un cvadriciclu cu doua locuri, care a obtinut si omologarea pentru a putea circula pe drumurile UE. Cadrul de otel este tratat impotriva coroziunii iar caroseria este din polietilen. Are tractiune spate, iar suspensiile fata si spate sunt tip Mac Pherson cu o cursa lunga, pentru a a sigura tot confortul de care ai nevoie.

Sistemul de franare este hidraulic cu discuri pe fata si tambur pe spate, are 240 kg, iar capacitatea rezervorului este de 10 l.

Cat despre motorizare,este echipat cu un motor Lombardini de 340 cc,  pe benzina,in 4 timpi, cu un piston si racit pe aer. Si daca va intrebati cam cati cai are sub capota, aflati ca este 'dotat' cu 14 CP.

Daca va doriti un astfel de vehicul il puteti achizitiona cu urmatoarele culori: galben, rosu, albastru metalizat inchis, argintiu si alb perlat. Acum ramane sa iesiti pe propria raspundere cu el pe strada.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate