Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Prototipul de ATV, Urban Concept


Prototipul de ATV, Urban Concept
  19.05.2010

Designer-ul argentinian Angela Martin a creat un concept de quad modern, pe care l-a intitulat "Urban ATV".

Acest vehicul compact pe patru roti este construit pentru a fi atent cu mediiul inconjurator, fiind pus in miscare de un motor electric. In plus, dispune de anvelope asemanatoare celor de pe autoturisme, fara a avea un model de crampoane pentru off-road. Spre deosebire de majoritatea modelelor de ATV-uri, acest concept urban este special facut pentru a avea parte in primul rand de o plimbare confortabila, atat pentru tine cat si pentru pasagerul din spate.

Fie ca este vorba de o plimbare scurta pana la un magazin pentru a-ti cumpara un litru de lapte sau de un drum pana la serviciu, ATV-ul URBAN este mult mai usor de condus si mai putin complicat decat o motocicleta electrica si totodata mult mai atent cu mediul inconjurator decat un automobil.

Asemeni celorlalte vehicule prototip, sansele ca ATV-ul URBAN sa si ajunga pe piata sunt extrem de reduse. Insa daca isi va gasi intr-o buna zi locul intr-un showroom, tot ce putem spera este sa fie disponibil si pe alte culori decat cea din poza.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate