Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protejeaza-te de ploaie si vant cand mergi cu scuterul


Protejeaza-te de ploaie si vant cand mergi cu scuterul
  12.01.2012

Confectionata pentru a fi o bariera impotriva vantului, a ploii si a frigului, aparatoarea pentru picioare functioneaza ca o adevarata carcasa, oferind riderului confort maxim in timpul rularii pe timp umed si racoros.

Fiecare husa este fabricata pentru a se potrivi anumitor modele, astfel incat in functie de dimensiunile vehiculului, de pozitionarea diferitelor comenzi, riderul nu intampina greutati in actionarea butoanelor, a deschiderii compartimentelor. Pentru a preintampina eventuale accidente sau „fluturarea” husei la viteze mari, accesoriul este prevazut, pe interior, cu material care impiedica alunecarea si care totusi nu creeaza probleme atunci cand riderul vrea sa coboare sau sa opreasca la semafor. De asemenea, protectiile sunt prevazute cu sistem antifurt, cablu care le permite sa fie legate de scuter atunci cand riderul lasa vehiculul nesuprvegheat mai mult timp.

Respectivul accesoriu este compatibil cu modelele de scutere MP3, MP3 Yourban, Beverly, Vespa S, LX, PX, GTS, SUPER si variantele GTV.

 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate