Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protectiile pentru genunchi Bionic,un plus de confort


Protectiile pentru genunchi Bionic,un plus de confort
  17.10.2014

Avantajele acestor protectii pentru genunchi sunt date de performanta, confortul sporit, pretul accesibil dar si protectia mult mai buna. Aceste aparatoare sunt produse de top, create pentru a inlocui acele protectii din fibra de carbon, care au un pret extrem de ridicat, de aproape 500 $.

Pilotul AMA Kurt Nicoll, campion de supermoto si motocross a declarat:" Nu am putut folosi pana acum protectii pentru genunchi deoarece erau foarte incomode, insa Bionic Knee Braces sunt extrem de diferite. Aceste protectii sunt usoare si confortabile de purtat."

Producatorul a petrecut patru ani in departamentul de Cercetare si Dezvoltare pentru a obtine design-ul si constructia perfecta. Numeroase teste au fost facute de piloti experimentati, atat pe 2 cat si pe 4 roti. Sistemul inovator Cable Knee Brace System Technology dezvoltat de Bionic, protejeaza ligamentele, fixand incheietura genunchiului.

Mai mult, protectiile sunt usor de pus si dat jos, datorita sistemului de inchidere cu cabluri. Cupa pentru genunchi este mult mai dura, astfel fiind mai bine protejat de loviturile directe. Acestea sunt 100% impermeabile, permit o flexare completa a genunchiului, sunt mult mai usoare dar si foarte rezistente.ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha
© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate