Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protectie, protectie si iar protectie de la Alpinestars


Protectie, protectie si iar protectie de la Alpinestars
  20.11.2014

Dupa ce au pus tot ce era mai bun si au creat modelul din gama superioara, Tech 10, cei de la Alpinestars au pastrat ritmul si au adus imbunatatiri cizmelor motocross Tech 7. Confectionate din piele de calitate, cu intarituri rezistente la abraziune, acest accesoriu este un scut optim pentru piciorul pilotului aflat la ghidonul unui ATV sau al unei motociclete.

Protectia buna trece primejdia rea, iar de acest lucru tin mereu cont cei de la Alpinestars. Toate echipamentele lor sunt create in asa fel incat sa protejeze cat mai mult pilotii care le poarta. Cizmele Tech 7 au un design care ofera o protectie perfecta piciorului, gleznei si genunchiului, iar sistemul de inchidere prevazut cu 4 clame este usor de actionat. Cand vine vorba de capitolul confort, acesta este garantat de materialul interior. Toate produsele off road care poarta semnatura Alpinestars sunt extrem de rezistente si nu aduc niciun prejudiciu circulatiei sanguine din zona periferica.

Pericolele de pe traseele enduro pot fi evitate cu ajutorul echipamentului moto potrivit. In completarea cizmelor de motocross, cei de la Alpinestars propun aparatoarea pentru genunchi, rezistenta la impact, care poate fi folosita nu doar de motociclisti, ci si de cei care practica alte sporturi care necesita protectie maxima.


Alpinestars
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate