Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protectie la feminin, Dainese Thorax Pro


Protectie la feminin, Dainese Thorax Pro
  02.03.2010

Producatorul italian de echipamente de protectie pentru motociclisti a lansat de curand un nou produs destinat exclusiv femeilor. Ceea ce vedeti in poza se numeste Thorax Pro si este un produs proaspat al anului 2010. Acest protector pentru piept dovedeste ca numarul reprezentantelor sexului frumos din acest domeniu masculin creste in fiecare an, iar producatorii mondiali sunt constienti de acest lucru.

Asemeni protectoarelor pentru barbati, Thorax Pro este creat sa amortizeze socul unui eventual impact si sa previna patrunderea, protejand zona toracica, adica plamanii, coastele, inima si alte organe interne. Spre deosebire de protectoarele destinate barbatilor, Dainese Thoraz Pro Lady, modelul cu bretele, si Dainese Thorax Lady, sunt create conform formei anatomice a femeii, pentru acomodare, confort si protectie. Modelul Pro cu bretele poate fi purtat sub majoritatea gecilor si jachetelor, insa versiunea fara bretele este facuta pentru a fi atasata protectiillor pentru spate Dainese.

Placa frontala este fabricata din polipropilena iar partile laterale si coastele sunt protejate de material precum astronmemory si polipropilena. In privinta ergonomiei, protectorul e din spuma de polietilena, curelele sunt ajustabile, iar placutele laterale sunt flexibile. Temperatura corpului se poate ajusta cu ajutorul perforatiilor de pe piept, iar captuseala este din jerseu dublu.

De remarcat este ca Dainese este primul care s-a gandit la acest produs, in prezent pe piata negasind nimic similar. Pretul pentru Thorax Pro este de 69 euro si este disponibil pe negru cu dimensiunile intre S si L.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate