Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protectia pentru gat previne accidentarile


Protectia pentru gat previne accidentarile
  21.10.2010

Previne miscarile bruste pe care le poate face pilotul in timp ce ruleaza pe traseu si protejeaza coloana care uneori are de suferit din pricina greutatii castii. Confectionata din fibra de carbon cu intaritura de Kevlar, aceasta protectie este recomandata chiar de medici.

In acest moment, pe piata nu exista protectii pentru gat care sa previna, intr-adevar, producerea unor accidente ale acestei portiuni ale corpului. Designul acestui accesoriu permite controlul perfect al miscarilor capului, amortizeaza socurile suportate de muschii gatului in timpul rularii pe pista si face in asa fel incat impactul castii cu capul sa fie cat mai “stins”.

Acest colier este compatibil cu orice casca si cu orice tip de armura pentru corp si poate fi purtat chiar si de pilotii Superbike. De asemenea, pentru cei care prefera drumurile lungi, accesoriul este indicat deoarece previne obosirea gatului dar in cazul in care au jacheta cu protectie spate (cocoasa), trebuie sa faca o serie de modificari minore. Modelele X-Strap (pentru pozitia enduro) si GP-Strap ( pentru echipamentele Superbike) sunt destinate pilotilor ATV si moto.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate