Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa


Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa
  08.12.2014

Pentru un plus de distractie pe timpul iernii trebuie sa va achizitionati cateva accesorii pentru ca dvs.si ATV-ul pe care il detineti sa treceti peste iarna cat mai usor "calduros" posibil.

ATVROM vine in intampinarea dvs. cu o serie de accesorii pentru a va bucura de plimbarile cu ATV-ul indiferent de temperatura din termometru si de sarbatori vine cu cele mai bune oferte si promotii in intampinarea dvs.

Unul din accesoriile importante care trebuie sa le aveti in aceasta iarna este vesta incalzita de la Symtec,care vine cu fermoare duble laterale,guler detasabil,se incalzeste pe piept si spate,material respirabil si este ideala pentru orice activitate in aer liber pe timp de iarna.


Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa - 1

Un alt accesoriu obligatoriu pe timp de iarna sunt manerele incalzite tot de la Symtec si le puteti achizitiona din magazinul nostru la un pret promotional de sarbatori.Acestea au comutator pentru temperatura Hi/Low/Off si se instaleaza foarte usor.Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa - 2

Saua incalzita,de asemenea,nu trebuie sa lipseasca din "garderoba" ATV-ului dvs.pe timp de iarna pentru un plus de confort.O puteti achizitiona din magazinul nostru la oferta de pret in aceasta perioada.


Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa - 3
Pentru a avea picioare incalzite in timpul rularii cu ATV-ul, ATVROM va pune la dispozitie incalzitoarele pentru picioare Symtec, cu elemente de incalzire de inalta tehnologie din fibra de carbon,ultra-subtiri si confortabile,aduc un plus de izolare pentru incaltaminte si in plus se potrivesc cu majoritatea dimensiunilor pentru femei si barbati.


Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa - 4

Toate aceste accesorii le gasiti in magazinul ATVROM si daca le veti achizitiona in aceasta perioada,vei avea parte de un discount considerabil.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate