Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Roadstere Can-Am Spyder, disponibile in PROMOTIE!


Roadstere Can-Am Spyder, disponibile in PROMOTIE!
  11.09.2019

Cei care cauta sa obtina o experienta de riding unica si indraznesc sa iasa din tipare si din cotidian pot opta acum pentru un roadster Can-Am Spyder.

In continuare, va prezentam patru roadstere Can-Am Spyder disponibile in promotie.

Can-Am Spyder F3-S SE6 Liquid Titanium '19

Roadsterul de fata in editie speciala Can-Am Spyder F3-S se individualizeaza printr-o schema grafica limitata si detine echipamente pe masura look-ului care doboara barierele conventionalului. Acest vehicul Can-Am cu 3 roti se afirma prin putere, manevrabilitate, control facil si favorizeaza o pozitie de pilotare confortabila care reduce oboseala la parcurgerea distantelor mari. Vine complet dotat cu un motor Rotax de ultima ora, servodirectie, cutie de viteze semi-automata cu comutare usoara a treptelor, amortizoare performante, frane puternice cu discuri de diametru mare plus o serie de sisteme electronice inteligente de asistenta pilot, la care se adauga un design unic cu o schema de culoare Liquid Titanium care va intoarce priviri oriunde il veti conduce. 


Can-Am Spyder F3 Limited SE6 Steel Black Metallic Dark '19

Unul dintre cele mai avansate roadstere Cruiser Touring de pe piata la ora actuala, complet echipat sa iti ofere doza de distractie pe care o cauti la urmatoarea iesire in oras sau in afara lui. Puternic, manevrabil si confortabil pe distante lungi, Spyder F3 Limited se afirma prin motorul Rotax de ultima generatie, cutia de viteze moderna si eficienta, suspensiile optimizate cu amortizoare SACHS fata/spate, franele puternice cu discuri de diametru mare care asigura control la pilotare, plus toate sistemele electronice necesare pentru a beneficia de o experienta cruising premium. Intr-un cuvant, reprezinta un pachet complet cu un raport calitate/pret excelent.

Can-Am Spyder F3 Limited SE6 Phoenix Orange Metallic Dark '19

Roadster cu 3 roti BRP proiectat pentru traseele lungi si solicitante. Puternic, manevrabil si complet accesorizat cu toate echipamentele si sistemele electronice necesare pentru o experienta cruising premium, acest model Can-Am Spyder este la fel de util si pentru naveta zilnica in oras.

 

Can-Am Spyder RT Limited SE6 Asphalt Grey Metallic Dark '19

Acest model roadster face parte din gama Luxury Touring Bombardier si vine perfect echipat sa ofere distractie si confort pe distante mari. Spyder RT Limited SE6 a fost proiectat sa se afirme pe orice traseu drept un partener on-road de incredere, fie ca il folositi in oras sau in afara si aduce toate echipamentele necesare pentru a beneficia de cea mai buna experienta Touring marca BRP.

 

Tag-uri

can am spyder, roadster, spyder f3s se6 liquid titanium, spyder f3 limited,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate